Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

USK smetlo Trutnov i v druhém semifinále a má mečbol

Trutnov – Na nedělní triumf v Eurolize navázaly basketbalistky USK Praha výhrou i v domácí soutěži. V semifinále proti Trutnovu obhájkyně titulu jasně ovládly i druhý zápas, tentokrát na půdě v poměru 84:56, a jedno vítězství je dělí od postupu do finále. Třetí zápas je na programu v pátek v Praze.

Radost basketbalistek USK
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

Tři dny po historickém triumfu v Evropské lize úspěšný tým nejprve dopoledne absolvoval přijetí u pražské primátorky Adriany Krnáčové, kde si vyslechl poděkování za vzornou reprezentaci města. Odpoledne se pak v Trutnově na postupovém mečbolu podílely všechny hrdinky víkendového turnaje s výjimkou Danille Robinsonové, která odpočívala.

Favorit na východě Čech ani jednou neprohrával, ale trvale se do dvojciferného vedení dostal až v úvodu druhého poločasu. Nejlepší střelkyní zápasu byla s 16 body Ilona Burgrová, jež do nedělního finále EL zasáhla kvůli množství faulů na pouhou minutu. Tentokrát si připsala za 22 minut hry jedinou osobní chybu a i díky sedmi doskokům byla nejužitečnější hráčkou utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Trutnov - USK

Semifinále play- off - 2. zápas:

Trutnov - USK Praha 56:84 (14:23, 27:37, 42:58)

Nejvíce bodů: Mannová 13, Pazderová 10, Ovsíková a Ostarellová po 7 - Burgrová 16, Petrovičová 14, Vaughnová 13. Stav série: 0:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články