Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

Westbrook po exhibici zářil i v lize. Jeho Oklahoma snadno porazila Dallas

New York - Russell Westbrook po zisku ocenění pro nejužitečnějšího hráče Utkání hvězd zazářil i v ligovém duelu. Hráč Oklahomy nastřílel 34 bodů, k tomu přidal 10 asistencí a jeho tým snadno porazil Dallas 104:89. 

Russell Westbrook
zdroj: ČTK/AP

"Nemůžeme se ale po každé výhře nebo prohře dívat na tabulku. Musíme jen hrát, zbývá nám 28 zápasů, na ty se musíme soustředit, dál věřit a všechno bude v pořádku," řekl elitní střelec vítězů Kevin Durant. Ti ale vyhráli i bez jeho vydatnější pomoci. Duranta totiž limitují bolesti v pravé noze a zůstal na 12 bodech.

Westbrookovi nicméně skvěle sekundoval španělský pivot Serge Ibaka, který k 21 bodům přidal osobní rekord 22 doskoků. Podkošovou převahu Oklahomy dokumentuje poměr doskočených míčů 62:39. K pozici nejlepšího střelce Dallasu stačilo Dirku Nowitzkému 14 bodů. Mavericks hráli ještě bez Amarea Stoudemirea, který před koncem přestupů přišel z New Yorku. (VIDEO)

V přímém souboji o páté místo v Západní konferenci Los Angeles Clippers přehráli San Antonio 119:115. Porážku obhájců titulu neodvrátilo ani 30 bodů a 11 doskoků Tima Duncana, Tony Parker nasbíral 21 bodů a 13 asistencí. Domácí zapojili do hry jen osm hráčů a tři z nich se dostali přes dvacet bodů. DeAndre Jordan přispěl k výhře 26 body a 18 doskoky, náhradník Jamal Crawford nastřílel 26 bodů a Chris Paul měl 22 bodů a 16 asistencí. (VIDEO)

Výsledky NBA:

LA Clippers - San Antonio 119:115, Oklahoma City - Dallas 104:89.

Zdroj
ČT sport, ČTK, nba.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články