Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Cleveland po výhře nad Clippers atakuje klubový rekord

New York - Basketbalisté Clevelandu porazili v úterním utkání NBA Los Angeles Clippers 105:94, připsali si dvanácté vítězství v řadě a ujali se vedení v Centrální divizi. Už jen jedna výhra dělí LeBrona Jamese a spol. od klubového rekordu z roku 2010.

Cleveland - LA Clippers
zdroj: ČTK/AP

Cavaliers v zápase s předním týmem Západní konference až nečekaně dominovali a vedli i o 32 bodů. Hvězdní James a Kevin Love proto nemuseli vůbec hrát v poslední čtvrtině. Love byl s 24 body nejlepším střelcem utkání, James přidal 23 bodů a devět asistencí.

"Prostě nám nakopali zadky. Všichni musíme odvádět lepší práci. Ani já jsem pořádně neudělal tu svojí, od začátku jsme nebyli připraveni," sypal si popel na hlavu trenér Clippers Doc Rivers. Jeho tým měl při nepříznivém vývoji utkání nervy na pochodu a obdržel celkem pět technických chyb. (VIDEO)

Portland vedl po třech čtvrtinách utkání s Phoenixem o jediný bod, ale v poslední části nastřílel 42 bodů a zvítězil 108:87. (VIDEO) Dallas pohodlně vyhrál na hřišti Sacramenta 101:78, přestože nenastoupili zraněný Rajon Rondo a odpočívající Dirk Nowitzki. (VIDEO) Střelcem čtvrtečního programu byl Gerald Henderson, který 27 body dovedl Charlotte k výhře nad Washingtonem 94:87. (VIDEO)

Výsledky NBA:

Charlotte - Washington 94:87, Cleveland - LA Clippers 105:94, Portland - Phoenix 108:87, Sacramento - Dallas 78:101.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články