Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Lakers odvrátili desátou prohru, Chicago zdolali po prodloužení

New York - Basketbalisté Los Angeles Lakers po devíti prohrách v NBA zvítězili, Chicago porazili 123:118 po druhém prodloužení. Tým, jemuž po operaci ramena chybí hvězdný Kobe Bryant, tak odvrátil hrozbu vyrovnání nejdelší série bez vítězství v klubové historii. Proti Chicagu sice Lakers v posledních 70 sekundách normální hrací doby prohospodařili devítibodový náskok, přesto se nakonec radovali z výhry.

Utkání LA Lakers - Chicago Bulls
zdroj: ČTK/AP autor: Ed Crisostomo

Lakers táhl Jordan Hill s 26 body a 12 doskoky, Wayne Ellington přidal 23 bodů. Bulls zato nestačilo ani 35 bodů Jimmyho Butlera. Pau Gasol proti svému bývalému klubu nastřílel 20 bodů včetně důležitého koše, kterým poslal utkání do prodloužení. (VIDEO)

Popáté za sebou se radovali hráči Memphisu, kteří přehráli Denver jednoznačně 99:69. Jediným hráčem Grizzlies, který odehrál přes 25 minut, byl Zach Randolph, jenž ovládl zápasové statistiky 15 body a 17 doskoky. V dresu Nuggets nikdo nenastřílel více než deset bodů. (VIDEO)

"Jsem naštvaný, od začátku jsme nebojovali. Radši bych uvítal, kdyby za mnou hráči rovnou přišli a řekli, že se jim dneska nechce hrát," rozčiloval se po utkání trenér Denveru Brian Shaw.

Milwaukee Bucks dokázali po více než deseti letech zvítězit na hřišti Orlanda. K výhře 115:100 přispělo sedm dvouciferných střelců, které vedl náhradník Jerryd Bayless s 19 body. Nejlepším střelcem zápasu byl nicméně domácí Victor Oladipo s 21 body. (VIDEO)

Indiana prohrávala v první půli s New York Knicks o jedenáct bodů, ale pak se Pacers zlepšili a zvítězili jasně 103:82. Rodney Stuckey k tomu dopomohl 22 body. (VIDEO)

Výsledky:

Indiana - New York 103:82, LA Lakers - Chicago 123:118 po prodl., Memphis - Denver 99:69, Orlando - Milwaukee 100:115.

Zdroj
ČTK, nba.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články