Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Vicemistr z Chodova končí. Do semifinále jdou florbalisté Otrokovic

Praha – Posledním semifinalistou play-off florbalové extraligy se staly Otrokovice. Panteři v sedmém rozhodujícím utkání dokázali vyhrát na hřišti loňského vicemistra Chodova 9:7 a ve své třetí sezoně v nejvyšší soutěži poprvé postoupili mezi nejlepší čtyři. Chodov chybí v semifinále poprvé od roku 2009.

Radost florbalistů Otrokovic
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

V boji o superfinále, který začne v sobotu, se Otrokovice utkají s vítězem základní části Tatranem Střešovice. Druhou dvojici tvoří Mladá Boleslav s mistrovskými Vítkovicemi.

První branky padla až v čase 19:01 a hosty dostal do vedení Martin Krkoška, ale ve druhé třetině Otrokovice skórovaly pětkrát a v úvodu třetí části vedly už 8:0. Naději daly Chodovu trefy Matěje Jendrišáka, Michala Kotalse v přesilovce a Davida Bouši. Mezi 52. a 56. minutou Pražané snížili na 7:9, ale pak už se hosté ubránili.

"Série byla skvělá, ale Panteři se na svůj cíl připravili lépe a šli za ním od počátku," řekl trenér Chodova Ondřej Neuman. "Dnes byly zásadní dvě věci. Přijeli nás podpořit nejlepší fandové v republice. Využili jsme výhody venkovního prostředí," řekl kouč Otrokovic Daniel Folta.

AutoCont extraliga florbalistů - čtvrtfinále; 7. zápas:

JM Chodov - Panthers Otrokovice 7:9 (0:1, 0:5, 7:3)
Branky: 52. a 54. Mikeš, 48. Jendrišák, 49. Kotlas, 50. Bouša, 56. Jastřembský, 56. Ondrušek - 36., 42. a 51. Matejčík, 20. M. Krkoška, 23. Uhrinovský, 28. Petřík, 32. Vaněk, 40. Sovják, 43. Michal Nagy. Konečný stav série: 3:4.

Dvojice pro semifinále: Tatran Střešovice - Panthers Otrokovice, Mladá Boleslav - 1. SC Vítkovice.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články