Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Futsalisté Chrudimi se na výhru nad Lvovem nadřeli

Chrudim - Futsalisté Chrudimi vstoupili do základní skupiny Futsal Cupu výhrou nad ukrajinským mistrem Energy Lvov 3:2, přestože v utkání přišli o dvoubrankové vedení. Vítězstvím se přiblížili k šestému postupu za sebou, který si mohou zajistit už ve středu výhrou nad bosenským outsiderem Leotarem Trebinje, který v druhém dnešním utkání chrudimské skupiny podlehl rumunskému celku Targu Mures 1:3.

Radost futsalistů Chrudimi
zdroj: www.fkerapack.cz

Chrudim v domácím prostředí začala ve velkém stylu a už po 166 vteřinách zařídil vedení kapitán Vladyka po asistenci Rešetára. Těsný náskok domácí drželi až do 24. minuty, kdy vyšla rychlá kombinační akce, na jejímž konci byl Douglas, který pojistil chrudimský náskok. Jenže pak Ukrajinci sáhli k power play a vytvořili si tlak. Nejprve Chrudim zachránila nepozornost rozhodčího, který přehlédl jasnou ruku při šanci hostů, pak už ale přesila Lvova přinesla ovoce a dva rychlé góly znamenající vyrovnání.

Chrudim se však nechtěla spokojit s remízou, sama zvolila hru bez brankáře a dvě minuty před koncem zajistil povedenou střelou pod gólmanem vítězství Max, který byl na hřišti právě místo brankáře Mellera.

Závěrečný tlak Lvova už domácí přestáli. "Lvov byl asi lepší, my jsme ale většinu zápasu vedli. Když pak srovnali, tak jsme si řekli, že to ještě zkusíme zlomit. (Trenér) Cacau řekl, že zkusíme power play. Známe ho, tak nás to ani nepřekvapilo. Prostě chce vyhrát. Potvrdilo se, že ji máme nacvičenou," řekl ČT4 nejzkušenější hráč Chrudimi Roman Mareš. "Pak jsem se trochu bál, protože i oni power play měli dobře nacvičenou, ale zvládli jsme to," dodal.

Chrudim - Energy Lvov 3:2 (1:0)

Branky: 3. Vladyka, 24. Douglas, 38. Max - 34. Pavlenko, 37. Bondar. 

Chrudim: Meller - R. Mareš, Slováček, M. Mareš, Max - Dentinho, Vladyka, Cacau, Douglas, Rešetár, Koudelka, Žďánský. Trenér: Cacau.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články