Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Nohejbalisté Modřic jsou nejlepším týmem Evropy

Cortea – Významného úspěchu dosáhl nohejbalový klub z Modřic. O víkendu totiž vyhrál na Korsice Pohár Mistrů evropských zemí a je tak nejlepším evropským klubem sezony. 

Vítězní nohejbalisté Modřic
zdroj: ČT24

O titulu nejlepšího nohejbalového klubu Evropy se rozhodovalo o víkendu na Korsice. Z vítězství se nakonec radoval český mistr z Modřic. V turnaji ztratil jediný zápas z dvanácti odehraných duelů.

Ve finále si Modřice poradily se slovenským šampionem Košicemi, které měly v sestavě hned čtyři úřadující mistry světa. Přesto Češi zvítězili 3:1 na zápasy, když uspěli v obou utkáních dvojic i ve trojicích. Po dlouhých osmi letech je tak český tým opět nejlepším mužstvem Evropy.

Modřice na turnaji porazily švýcarský Groley 4:0 a stejným výsledkem i domácí Venaco. "Nejtěžší byl závěrečný zápas s Košicemi, do kterého jsme vstoupili prohrou našeho Mrákavy s nejlepším současným světovým singlistou Ižoldem. Ovšem podařilo se nám zvládnout koncovky dalších tří utkání. Tento úspěch považuji za ještě cennější než naše první vítězství v PMEZ," řekl trenér nohejbalistů Modřic Petr Gulda. 

PMEZ v nohejbalu v Corte (Francie) - konečné pořadí: 1. Sokol Exmost Modřice, 2. DPMK Košice, 3. Groley (Švýc.), 4. Venaco.

Výsledky Modřic: Modřice - Groley 4:0, Modřice - Venaco 4:0, Modřice - Košice 3:1. 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články