Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Washington porazil adepta na play-off Orlando

Washington - Den po výhře nad nejhorším týmem NBA Charlotte si basketbalisté Washingtonu poradili i s adeptem na play-off Orlandem. Na vítězství 93:85 se podílel Jan Veselý pěti body a devíti doskoky, hlavní hvězdou večera byl ale jeho kolega ze základní sestavy Kevin Seraphin, autor životních 24 bodů a 13 doskoků, vedle těchto osobních rekordů si vyrovnal maximum i se čtyřmi bloky.

Washington - Orlando
zdroj: ČTK/AP

Washington využil absenci zraněné hvězdy Orlanda Dwighta Howarda k ukončení devítizápasové série porážek ve vzájemných utkáních. Wizards jsou ale nadále druhým nejhorším týmem soutěže.

V šlágru mezi Bostonem a Miami se podruhé během deseti dnů radovali Celtics, tentokrát zvítězili na palubovce floridského týmu 115:107. Domácím nepomohlo k výhře ani 36 bodů LeBrona Jamese a pohoršili si ve vyhlídkách na dostižení lídra Východní konference Chicago.

Bulls totiž i bez znovu zraněného Derricka Rose porazili New York Knicks 98:86. Rose nehrál kvůli zraněnému kotníku z předchozího utkání, ve kterém se vrátil do sestavy po dvanáctizápasové absenci po potížích s třísly.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články