Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nymburk nezvládl koncovku s Krasnodarem a prohrál 65:71

Nymburk - Basketbalisté Nymburka prohráli ve VTB lize s Lokomotivem Krasnodar 65:71 a po sedmé porážce ze 13 duelů se jim výrazně vzdálila šance na postup do play off. Za jejich dnešní prohru může kolaps v závěrečné čtvrtině, do které Nymburk šel s náskokem devíti bodů, ale poslední desetiminutovku prohrál 17:32.

Hráči Nymburka věděli, že reálnou šanci na první čtyřku ve skupině a postup do play off jim zajistí jen výhra. Tomu odpovídalo nasazení a český mistr od začátku držel s favoritem krok. V úvodu druhé půle se Nymburku povedla šňůra 10:0, na které se sedmi body podílel nejlepší střelec Chester Simmons, a výsledkem byl dvanáctibodový náskok.

Ještě osm minut před koncem vedl Nymburk o deset bodů, ale pak přišel velký zvrat. Lokomotiv se šňůrou 9:0 dotáhl na jediný bod a zahájil obrat, který přišel tři minuty před koncem, kdy se hosté dostali do vedení 64:63.

Je nám líto, video expirovalo.
Utkání Nymburk - Krasnodar

Nymburku k potřebné výhře nepomohl ani Simmons, který zaznamenal 23 bodů. Druhý nejlepší střelec domácích Lamayne Wilson dal osm bodů. Naopak Lokomotiv se mohl opřít hned o dva střelce Masseye a Bykova, kteří si připsali 19 a 17 bodů. K tomu, aby měl Nymburk šanci na postup, musí v příštím utkání doma porazit jeden z nejsilnějších klubů Evropy CSKA Moskva, který je lídrem skupiny B VTB ligy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články