Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Veselého Washington v NBA prohrál počtvrté za sebou

New York - Basketbalisté Washingtonu prohráli v NBA na domácí palubovce s Los Angeles Clippers 81:107 a zaznamenali čtvrtou porážku za sebou. Český hráč Jan Veselý, který začal zápas mezi náhradníky Wizards, odehrál dvacet minut a připsal si čtyři body, dvě asistence a jeden doskok. Jednadvacetiletý Veselý vypadl ze základní sestavy Washingtonu po pěti zápasech. Trenér Randy Wittman dal tentokrát v zahajovací pětici přednost Trevoru Bookerovi.

Jan Veselý
zdroj: AP

Wizards nedokázali Clippers vzdorovat a hosté ani jednou v zápase neprohrávali. V jednu chvíli dokonce celek z Los Angeles vedl o 36 bodů. "Ve třetí čtvrtině jsme na ně vlítli a nandali jim to," prohlásil Blake Griffin, který výhru Clippers podpořil 21 body, jedenácti doskoky a osmi asistencemi. V domácím dresu byli nejlepší Nick Young a John Wall se čtrnácti body.

"Bylo to zoufalství. Soupeř si celý večer dělal na hřišti co chtěl a kdy chtěl," zkritizoval Wall výkon Wizards, kteří mají bilanci čtyř výher a 20 porážek. "Musíme se stydět. Hráli jsme doma a oni si s námi dělali, co chtěli," přidal autor dvou bodů Rahard Lewis. "Jako bychom na hřišti ani nebyli..." dodal.

V utkání s Oklahomou se 42 body blýsknul Tony Parker a přispěl San Antoniu k výhře 107:96. Francouzský basketbalista prožil nejlepší zápas za poslední tři roky a po Kobem Bryantovi, Dwightu Howardovi, Anthonym Morrowovi a LeBronu Jamesovi se stal pátým hráčem, který v dosavadním průběhu sezony pokořil hranici 40 bodů.

Výsledky sobotních zápasů:

Atlanta - Philadelphia 87:98, Cleveland - Dallas 91:88, Detroit - New Orleans 89:87, Indiana - Orlando 81:85, Milwaukee - Chicago 90:113, Minnesota - Houston 100:91, New York - New Jersey 99:92, Phoenix - Charlotte 95:89, Portland - Denver 117:97, Sacramento - Golden State 114:106 po prodl., San Antonio - Oklahoma City 107:96, Utah - LA Lakers 96:87, Washington - LA Clippers 81:107 (za domácí Veselý 4 body, 1 doskok, 2 asistence).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články