Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Volejbaloví mistři neztratili ve Zlíně ani set

Zlín - Domácí volejbaloví mistři z Českých Budějovic neztratili ani set v 25. kole extraligy na palubovce Zlína, který prozatím drží poslední osmé postupové místo do play off. Po těsně ztracené koncovce úvodního setu domácí hráči rezignovali a byť zlínský trenér Roman Macek s výjimkou nahrávače Janoucha protočil všechny hráče, už tým nepozvedl.

Smečující brněnský Luboš Smrčina
zdroj: www.volejbal-brno.cz

Pikantní byl souboj pro oba nahrávače. Zatímco na domácí straně se představil bývalý českobudějovický šampion Michal Sládeček, na straně hostů režíroval útok Petr Zapletal, jenž ještě loni hájil barvy právě Zlína. Jihostroj v domácí soutěži ztratil zatím jediný zápas s Příbramí, kterou přivítá v příštím kole 16. února.

Výsledkem 3:0 se dnes vypořádala také třetí Ostrava s Brnem, které premiérově vedl bývalý ústecký kouč Miroslav Malán. Roli favorita doma zvládly i Benátky nad Jizerou proti beznadějně poslední Odolene Vodě.

Kolo uzavře pondělní televizní dohrávka druhého Liberce s ČZU Praha, utkání sledujte od 18:00 na programu ČT4 a webu sportživě.cz.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články