Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olympiáda dětí a mládeže 2024

Liberečtí volejbalisté jasně zdolali Příbram

Liberec - Volejbalisté Liberce při loučení svého dlouholetého kapitána Jana Jeslínka s kariérou porazili v extralize Příbram 3:0 a potvrdili vynikající formu. Na lídra tabulky a obhájce titulu z Českých Budějovic ztrácejí po 21. kole jeden bod, oba týmy mají na kontě jedinou porážku a vzdalují se soupeřům. Příbram zůstala čtvrtá, na dnešního přemožitele však už má manko 13 bodů.

Liberečtí volejbalisté
zdroj: ČT24

Liberecký klub připravil loučení s osmatřicetiletým Jeslínkem po prvním setu. Poté, co Dukla získala z Ústí perspektivní libero Kopáčka, člen bronzového kádru na MS juniorů v roce 1993 zřejmě rozšíří realizační tým. S extraligou se smečař přeškolený na libero rozloučil po dlouhých 20 sezonách a se 16 medailemi včetně pěti zlatých.

Liberečtí hráči emotivní zápas zvládli ve třech setech a Příbram jim k tomu "pomohla" nezvládnutou koncovkou druhé sady. Ve třetím dějství se už hosté nedostali přes 12 bodů. "Bylo důležité, že jsme udrželi standard po celou dobu, nepolevili a pořád soupeře tlačili," ocenil trenér Liberce Michal Nekola.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články