Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Házenkáři Karviné prohráli s Flensburgem 23:37

Karviná – Házenkáři Karviné prohráli úvodní zápas třetího kola Poháru vítězů pohárů (PVP) s Flensburgem výrazně 23:37. S výjimkou úvodní pětiminutovky měl favorizovaný bundesligový celek celý zápas pod kontrolou a už po poločase vedl o devět gólů. Příští sobotu v domácí odvetě Flensburg pravděpodobně potvrdí postup.

Flensburgu domácí zachytili díky přesné střelbě ze střední vzdálenosti a po pěti minutách byl stav jen 5:6. Bylo však jasné, že taková úspěšnost Baníku dlouhou nevydrží. Po úvodní desetiminutovce se výkonnostní nůžky začaly rozevírat, Flensburg se rychlou a variabilní hrou lehce dostával do šancí a zvyšoval náskok. Jedenáct minut nevstřelila Karviná gól a rázem bylo skóre 5:13.

I přes narůstající ztrátu se domácí snažili hrát otevřenou partii s vysunutou obranou. Na vrub rizika šly technické chyby, které německý celek bez milosti trestal a už před poločasem vedl o deset branek 17:7. Karviná se však v úvodu druhé půle opět zvedla a třemi góly v řadě na 14:20 dostala halu opět do pořádného varu. Další rozlet jí však Flensburg ihned zarazil.

Oplatil stejnou mincí a třemi góly za sebou vrátil zápas do starých kolejí. I přes houževnatou snahu Karviné hosté dominovali a dovedli utkání k jasnému vítězství.

 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články