Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Chrudim zvítězila nad Arazem a udržela naději na postup

Barcelona - Futsalisté Chrudimi v elitní skupině Futsal Cupu dosáhli v pátek večer cenného vítězství 4:3 nad ázerbájdžánským Arazem Naxcivan. Udrželi tak teoretickou naději na postup do Final Four, kam poputuje jen vítěz skupiny.

Radost futsalistů Chrudimi
zdroj: www.fkerapack.cz

Čeští mistři oproti čtvrteční prohře 0:6 s Barcelonou zvládli vstup do zápasu a už po 143 vteřinách otevřel skóre Max. Soupeř, který byl hlavně kvůli výrazně vyššímu rozpočtu mírným favoritem zápasu, srovnal v 11. minutě zásluhou Borisova, ale za další tři minuty vrátil Chrudimi vedení další z Brazilců Douglas.

Druhý poločas patřil chrudimskému kapitánovi Vladykovi, který nejprve zvýšil na 3:1 a po snížení Arazu zařídil v 33. minutě i vítězný gól. Amadeu z Arazu sice záhy na to znovu snížil, ale Chrudim už výhru udržela. Skupinu zakončí Východočeši v neděli zápasem s Eindhovenem.

Je nám líto, video expirovalo.
Utkání Chrudim - Naxcivan

"Od té třetí minuty, kdy jsme získali herní převahu a dali první gól, tak jsme si začali veřit, že to zvládneme. Kdybychom lépe proměňovali šance, mohl by být konec klidnější, ale důležité je vítězství," uvedl po utkání Vladyka.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články