Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Střešovice vyhrály na hřišti Vítkovic a předstihly je v čele

Praha - Florbalisté Tatranu Střešovice zvítězili ve šlágru 10. kola extraligy nad Vítkovicemi 7:3 a posunuli se právě před Ostravany o bod do čela tabulky. Pěti body za dvě branky a tři přihrávky se podepsal pod výhru Pražanů Švéd Johan von der Pahlen. Vítkovice poprvé v sezoně vyšly bodově naprázdno. "Je to pro nás důležité vítězství, které nás posouvá na první místo. Potěšilo mě osm vstřelených branek a vcelku dobře splněné taktické pokyny. K vítězství nám pomohlo i potřebné štěstí a výborný brankář," pochválil trenér Jan Zahalka gólmana Martina Zicha.

Vítkovičtí litovali, že v bouřlivé atmosféře před 439 diváky neuspěli. "Udělali jsme spoustu individuálních chyb, které rezultovaly v tolik obdržených branek. V útoku jsme spálili spoustu příležitostí, které musíme proti týmu jako Tatran proměňovat, jinak nemůžeme myslet na úspěch. Diváci byli výborní," řekl asistent trenéra Vítkovic Jan Vavrečka.

Při výhře třetího Chodova na hřišti posledních Pardubic 12:4 zazářil osmi body za pět branek a tři asistence Matěj Jendrišák a vrátil se do čela produktivity před Petra Skácela z FBC Ostrava, který se tam vyhoupl také osmibodovým výkonem z duelu proti FbŠ Bohemians v neděli. Na kontě má Jendrišák 39 bodů za 23 branek a 16 asistencí, Skácel zaostává o čtyři body.  

Je nám líto, video expirovalo.
1. SC WOOW Vítkovice - Tatran Omlux Střešovice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články