Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Skácel se při výhře FBC Ostrava nad Bohemians zaskvěl osmi body

Praha - Útočník Petr Skácel z FBC Ostrava se v 9. kole extraligy florbalistů při výhře nad FbŠ Bohemians 11:5 zaskvěl osmi body za tři branky a pět asistencí. Podařený večer prožili i další dva jeho spoluhráči - Michal Šmída skóroval čtyřikrát a na jeden gól přihrál, Jan Daniš si připsal hattrick a přihrávku. Úřadující vicemistr tak po dvou porážkách včetně debaklu s Brnem 3:12 zabral a posunul se o skóre na čtvrté místo.

Petr Skácel (vlevo)
zdroj: fbcostrava.cz

Vedoucí Vítkovice podruhé v sezoně ztratily body, když po prohře ve třetím kole s Bohemians 7:8 po nájezdech tentokrát prohrály po rozstřelu na hřišti třetího Chodova 5:6. Rozhodl o tom Jiří Curney, který měl v zápase bilanci dvou gólů a stejného počtu nahrávek. Na dva body se k vedoucím Vítkovicím přiblížil mistrovský Tatran Střešovice, který vyhrál nad nováčkem z Otrokovic 10:3. Chodov ztrácí na lídra pět bodů.

Na pátou pozici poskočil další nováček Havířov, který zdolal doma Mladou Boleslav 5:3. Tabulkou stoupá také Brno, které po další vysoké výhře 12:3, tentokrát doma nad SSK Future, je šesté. Šest bodů za tři branky a tři asistence zaznamenal Luděk Ondráček a čtyřikrát skóroval Petr Kadlec.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články