Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Florbalisté na brněnské EFT prohráli se Švýcarskem

Brno - Čeští florbalisté po páteční překvapivé výhře nad Finskem 7:5 prohráli ve druhém utkání na Škoda Cupu v Brně se Švýcarskem 3:5. Připsali si ale bonusový bod za vítězství v nájezdech 2:0 a jsou druzí o bod za Finskem a o skóre před Švýcary. V závěrečném zápase turnaje Euro Floorball Tour čeká tým kouče Tomáše Trnavského v neděli od 16:00 Švédsko.

Švýcaři se radují po výhře nad Českem
zdroj: ČTK autor: Igor Zehl

Švýcaři byli v úvodním dějství nebezpečnější a v sedmé minutě pomohla českému týmu po střele Christopha Hofbauera tyč. Ve 12. minutě neproměnil trestné střílení Bichsel, z vyloučení Jendrišáka ale už Švýcaři vytěžili vedoucí branku. Vteřinu po tom, co vyloučený hráč Chodova vběhl na hřiště, Christoph Hofbauer překonal Kafku. V 18. minutě zvýšil z dorážky do odkryté branky Fankhauser.

V druhé části přečkali Švýcaři oslabení, když Tomašík a Fridrich neměli přesnou mušku. V 37. minutě už překonal Hitze po Ondruškově přihrávce Jendrišák. Po 80 vteřinách závěrečné třetiny vrátil Švýcarsku dvoubrankové vedení Antener, na opětovné snížení Krzyžánka po střele zpoza půlky reagoval vzápětí Zimmermann. Krátce po nevyužité šanci Fridricha v 50. minutě pojistil náskok Švýcarů Brunner. Výsledek už jen zkorigoval Tokoš.

V pozápasových nájezdech se trefili Jakůbek a Garčar, Kafka oba pokusy soupeře kryl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články