Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Budějovice vyhrály znovu bez ztráty setu a vedou tabulku

Praha - Volejbalisté Českých Budějovic neztratili set ani v druhém kole extraligy. Obhájci mistrovského titulu zvítězili 3:0 v Odoleně Vodě a vedou tabulku o bod před Ústím nad Labem a Příbramí, které si rovněž připsaly druhé výhry, ale až po pětisetových dramatech.

Volejbalisté Českých Budějovic
zdroj: ČTK autor: David Veis

V Odoleně Vodě se hrálo jen 76 minut. "Škoda, že v posledním setu jsme neudrželi nadějné vedení, které by určitě klukům po psychické stránce posloužilo pro další zápasy," řekl domácí kouč Milan Fortuník. "Byl jsem nespokojen s řadou chyb na síti i v poli, kterými jsme si cestu za předpokládanými body zbytečně komplikovali," podotkl českobudějovický trenér Jan Svoboda.

Ústí přivítalo Zlín a po pětisetovém boji se radovalo z druhé výhry. Zlín sice dokázal dvakrát vyrovnat poměr setů, ale v rozhodujícím tie-breaku pak neudržel slibné tříbodové vedení. Příbram zvítězila 3:2 v Brně. Úspěšně vstoupili do nového ročníku volejbalisté Benátek nad Jizerou, kteří měli v úvodním kole volno. Dnes doma hladce zdolali Havířov, ve zbývajícím utkání porazila Ostrava pražskou ČZU 3:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články