Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Nymburk prohrál v Jadranské lize v Lublani

Lublaň - Basketbalisté Nymburka prohráli ve 24. kole Jadranské ligy na palubovce Olimpije Lublaň 63:74. Středočeši sice ve druhé čtvrtině drželi proti účastníkovi Evropské ligy ještě sedmibodový náskok, ale domácí favorit skóre otočil a v soutěži vyhrál počtvrté za sebou. Nymburk, kterému před zápasem patřilo šesté místo, má po dnešku bilanci jedenácti výher a třinácti proher a přišel i o teoretickou šanci na účast ve Final Four. Lublaň po neúplném 24. kole soutěž vede, ale dotáhnout se na ni může Partizan Bělehrad a předstihnout ji může dosavadní lídr Novo Mesto.

Nymburk tak nenavázal na páteční domácí výhru proti Cedevitě Záhřeb a nedělní triumf v prodloužení proti Prostějovu, což byl první zápas sedminásobných českých šampionů v letošním ročníku nejvyšší soutěže. Dnes se sice v Lublani blýskl osmnácti vstřelenými body kapitán Sokolovský, ale ani jeho příspěvek k výhře nestačil.

Domácí sázeli na vysokou úspěšnost střelby z dvoubodového prostoru, Nymburku se navíc vymstilo dvanáct ztrát míče i osm neproměněných trestných hodů ze 17. Nymburští basketbalisté v pátek doma hostí Croatii Záhřeb, příští úterý se naposledy v tomto ročníku Jadranské ligy představí v Podgorici. Soutěž pak vyvrcholí závěrečným Final Four čtyř nejlepších týmů.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z utkání Lublaň - Nymburk
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články