Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Liberečtí volejbalisté prohráli v Novém Sadu 1:3

Novi Sad (Srbsko) - Volejbalisté Liberce prohráli v prvním utkání 3. kola Vyzývacího poháru v Novém Sadu s domácí Vojvodinou 1:3. Proti srbskému týmu, který hraje soutěž po neúspěchu v Poháru CEV, začali Severočeši slibně a získali první set 25:23, další dva však stejným poměrem ztratili a čtvrtou sadu opanovali domácí po výsledku 25:18. Odveta v Liberci je na programu 15. prosince.

V Srbsku se hrál dlouho vyrovnaný zápas a v koncovce úvodního setu měli svěřenci trenéra Michala Nekoly více štěstí. Vypracovaný první setbol hned proměnili.

Ve druhé sadě domácí utekli českému týmu na 16:13 a pak na 20:14 a Liberci se už přes silný závěr nepodařilo výsledek zvrátit. Třetí set měl podobný průběh, jen domácí odskočili Liberci ještě o něco dříve, přesto sada skončila opět nejtěsnějším rozdílem.

Liberec, který se na jaře probojoval až do závěrečného turnaje Vyzývacího poháru a skončil čtvrtý, potom odpadl. Novi Sad čtvrtou sadu vyhrál snadno a po 105 minutách zápas ukončil. Podobnou výchozí pozici měla ale Dukla i v předchozím kole proti bulharskému Gabrovu, se kterým nejprve prohrála 1:3, ale doma po stejném výsledku a následném triumfu ve zlatém setu vybojovala postup.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články