Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Jícha stále táhne Kiel k vítězstvím

Kiel - Házenkář Filip Jícha i v letošní sezoně potvrzuje, že se nejužitečnějším hráčem německé bundesligy nestal náhodou. Střelecky táhne mistrovský Kiel, který v jeho režii znovu míří vysoko jak v domácí soutěži, tak i Lize mistrů. Nejlepší hráč minulého ligového ročníku i letos kraluje statistikám a číslo 39, které nosí na dresu, se stalo pro fanoušky Kielu téměř posvátné. Více informací o působení českých hráčů v Kielu se dozvíte v pondělním pořadu Time out ve 22:00.

Filip Jícha si v severoněmeckém městě vybudoval pozici vážené celebrity. Od letošního roku má v klubu českou společnost. Obranu šestnáctinásobných mistrů vyztužil dvaatřicetiletý Daniel Kubeš.

Společně zažívají tvrdou dřinu na tréninku. Nejlepší házenkáři si v maximálním nasazení nedarují ani centimetr palubovky. "Je to veliké plus managementu, že vybírají hráče, kteří mají tu chemii, že se dokážeme semknout jako tým," uvedl Jícha. Proti Wetzlaru nastřílel Jícha jedenáct gólů a už si se spoluhráči připravuje na očekávané derby s Hamburkem.

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští házenkáři v Kielu

Pracovní morálka se přenáší i do zápasů. Do Sparkassen arény zavítá na každé utkání sezony deset tisíc diváků.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články