Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Olympijský doubledecker se vrátil zpět do Prahy

Praha - Kampaň Žijeme Londýnem se po roce vrátila do hlavního města. Na pražském výstavišti se žáci základních škol a fanoušci mohli potkat s českými úspěšnými sportovci.

Kampaň "Žijeme Londýnem"
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Kanoista Martin Doktor, lyžařka Kateřina Neumannová, skifařka Miroslava Knapková, desetibojař Tomáš Dvořák, fotbalista Ladislav Vízek a oštěpař Petr Frydrych, ti všichni byli k vidění na Výstavišti v Praze. Hvězdy českého sportovního nebe odpovídaly na dotazy a vyprávěly své sportovní zážitky.

Olympijská vítězka v běhu na lyžích Kateřina Neumannová se účastní i edukačních programů pro žáky základních škol a i tentokrát byla studentům k dispozici.

V Holešovicích je vystaveno 27 fotografií, které zachycují velká vítězství českých sportovců. Mezi nimi nechybí ani vodní sporty. Reprezentační trenér a dvojnásobný olympijský vítěz Martin Doktor mluvil i o ambicích svých svěřenců.

Bývalý desetibojař Tomáš Dvořák se do Londýna vypraví jako šéftrenér české atletické reprezentace a právě on oslavil spolu s fanoušky sportu své čtyřicáté narozeniny. Jako dárek by si přál medailový úspěch českých atletů.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články