Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Češi vyrukují na Nory s Francouzem v brance, v sestavě by měl být i Voráček

Paříž – Rotace českých brankářů na mistrovství světa pokračuje. Proti Norsku se do branky národního celku postaví opět Pavel Francouz, který zatím chytal jen v zápase proti Bělorusku. Petr Mrázek, jenž byl mezi třemi tyčemi už dvakrát, tentokrát zůstane pouze mezi náhradníky. V sestavě by měl být také Jakub Voráček, který poslední duel s Finy nedohrál. Přímý přenos utkání sledujte na ČT sport nebo na webech ctsport.cz a mshokej.cz od 15:45.

Pavel Francouz
zdroj: ČTK/RvSMedia/ autor: Monika Majer

Na dopoledním rozbruslení se objevili jen brankáři Petr Mrázek, Dominik Furch, obránci Jan Kolář s Liborem Šulákem a útočníci Petr Holík s Jakubem Lvem. Až na Mrázka tedy hráči, kteří nejsou zapsáni na soupisce.

Druhý start Francouze na turnaji potvrdil generální manažer Martin Ručinský, podle kterého by nic nemělo bránit ani Voráčkově zapojení do zápasu.

Je nám líto, video expirovalo.
Proti Norsku vyrukuje český tým i s Voráčkem a Francouzem

"Kuba se na středečním tréninku cítil dobře, sám chtěl zjistit, jak na tom bude, když se bude připravovat na sto procent, a cítil se výborně. Dnes jsem s ním ještě nemluvil. Pokud se cítí stejně, není problém, aby šel do zápasu," řekl Ručinský s tím, že bude záležet hlavně na subjektivních pocitech opory Philadelphie. Vedení českého týmu jej ke startu v případě drobných zdravotních komplikací nutit nebude.

Předpokládaná sestava:

Francouz - Gudas, Šimek, Jeřábek, Krejčík, Rutta, Kempný, Kundrátek - Pastrňák, Jan Kovář, T. Zohorna - Voráček, Plekanec, Červenka - Řepík, R. Hanzl, Birner - Hyka, Horák, Vrána - Radil.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články