Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

České duo z Bostonu znovu řádilo. Krejčí s Pastrňákem zařídili výhru nad Pittsburghem

Prestižní duel mezi Bostonem a Pittsburghem ovládli čeští hráči Bruins. David Krejčí přispěl k výhře Medvědů 4:3 dvěma body za gól a asistenci, David Pastrňák rozhodl napínavý souboj vítěznou brankou ve 46. minutě. Boston se tak radoval počtvrté za sebou, naopak Penguins se museli před soupeřem sklonit potřetí v řadě.

David Krejčí v utkání proti Pittsburghu
zdroj: Reuters autor: Bob DeChiara

Krejčí otevřel skóre v sedmé minutě, trefil se podruhé v ročníku. V polovině zápasu pak přihrál po nepovedeném střeleckém pokusu Grzelcykovi, který zvýšil na 3:1, obhájci Stanleyova poháru ale stihli do konce druhé třetiny vyrovnat.

Nejprve se prosadil ve formě hrající Kessel a do přestávky srovnal kapitán Crosby. Jeho branku museli ale posvětit až rozhodčí po trenérské výzvě Bostonu. Duel rozhodl Pastrňák, který v 46. minutě proměnil sólový únik po průnikové přihrávce Nashe a vstřelil už jedenáctou branku v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Krejčí s Pastrňákem zařídili výhru Bostonu

NHL:

Boston - Pittsburgh 4:3 (2:0, 1:3, 1:0) Branky: 7. Krejčí, 11. Kuraly, 31. Grzelcyk (Krejčí), 46. Pastrňák - 22. Guentzel, 35. Kessel, 38. Crosby. Střely na branku: 33:20. Diváci: 17 565. Hvězdy zápasu: 1. DeBrusk (Boston), 2. Crosby (Pittsburgh), 3. Krejčí (Boston).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články