Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Jandač: Zápas ukázal naše rezervy, musíme zapracovat na rozehrávce

Praha - Poslední přípravný zápas s Kanadou ukázal trenérům hokejové reprezentace hned několik nedostatků, které potřebují před startem světového šampionátu v Rusku rychle vypilovat. Český tým nedal gól, což se mu v O2 areně nepovedlo již počtvrté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Jandač: Za předvedený výkon jsme si alespoň gól zasloužili

"Musíme respektovat sílu soupeře, který je jedním z nejsilnějších, ale určitě nám to ukázalo, kde máme rezervy ve hře. Zároveň si ale myslím, že za ten výkon jsme si nějaký gól zasloužili," řekl asistent trenéra Josef Jandač.

"Finální fáze v koncovce pro nás bude určitě tématem. Zároveň potřebujeme lépe posouvat puky z obranného pásma, protože si myslím, že máme pomalý přechod do útoku a pomalou rozehrávku. Na tom musíme asi nejvíce zapracovat," uvedl Jandač.

Tým nastoupil bez několika opor. A bylo to hodně patrné při přesilových hrách. "Určitě nám ti hráči chyběli, ale už jsme měli režim na Rusko. V tréninku se připravujeme v přesilovkách v takovém složení, v jakém půjdeme na Rusko, dnes to byla především improvizace hráčů, kteří byli na ledě," řekl Jandač.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články