Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ve středu bude opět možné koupit vstupenky na hokejové MS

Praha Hokejoví fanoušci budou mít další šanci zakoupit si vstupenky na mistrovství světa, které se v květnu uskuteční v Praze a Ostravě. Organizační výbor šampionátu uvolní ve středu v 8:00 do on-line prodeje balíčky vstupenek z neuplatněných rezervací, přičemž jde zejména o vstupenky na zápasy play-off.

Sport
zdroj: ČT4

"Balíčků vstupenek obsahující zápasy českého týmu v základní skupině se v prodeji objeví na desítky kusů ve druhé kategorii," řekla ředitelka komunikace Martina Kučerová. Vzhledem k malému počtu těchto balíčků vstupenek bude upraven systém prodeje. Nově uvolněné balíčky vstupenek bude možné zakoupit pouze na www.sazkaticket.cz. On-line prodej nabízí možnost nákupu maximálně deseti balíčků na jednu objednávku.

"Pro utkání play-off pro čtvrtfinále jak v Praze, tak v Ostravě, semifinále i finálový den se jedná řádově o stovky balíčků vstupenek v první kategorii. Nově bude ale k dispozici také asi tisíc balíčků vstupenek druhé kategorie na jednotlivé dny," dodala Kučerová. Prodej vstupenek na hokejové MS byl zahájen 4. listopadu a během několika hodin byly prodány nebo zarezervovány všechny lístky na utkání národního týmu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články