Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Třinec nezvládl úvod zápasu proti Mannheimu a nakonec prohrál 2:6

Mannheim Oceláři nenavázali na předchozí duel proti Mannheimu a v odvetě prohráli na ledě německého soupeře jasně 2:6. O osudu utkání rozhodla první třetina, ve které Slezané třikrát inkasovali a ztrátu už nedohnali. Domácí se v zápase prosadili dvakrát v přesilové hře, za hosty korigovali výsledek Vladimír Dravecký a Jiří Polanský. Třinec tak poprvé nebodoval.

Utkání Ligy mistrů Oceláři Třinec – Adler Mannheim
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Třinečtí Oceláři po domácích vítězstvích nad dánským Esbjergem (9:1) a Mannheimem (3:0) ztratili duel v Německu už v první třetině. Po 22 vteřinách překonal brankáře Hamerlíka zblízka Kanaďan MacMurchy, pak se trefil v sedmé minutě ránou zpoza levého kruhu Plachta, který ještě v první třetině při Marcinkově vyloučení z podobné pozice skóroval znovu.

V polovině utkání zvýšil kanadský bek Carle už na 4:0. V 37. minutě zvýšil tečí ze vzduchu po Linhartově střele Dravecký a gól potvrdil videorozhodčí. V 45. minutě vykřesal Třinci naději Polanský, ale za necelé tři minuty uklidnil hráče Adleru při vyloučení Milana Doudery Ullmann a výsledek ještě dovršil při power play Ocelářů do prázdné branky MacMurchy.

Hokejová Liga mistrů - skupina D:

Adler Mannheim - HC Oceláři Třinec 6:2 (3:0, 1:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 1. MacMurchy (Larkin, Kolarik), 7. Plachta (Goc), 16. Plachta (Adam, Carle), 31. Carle, 47. Ullmann (MacMurchy, Colaiacovo), 56. MacMurchy (Carle) - 37. Dravecký (Linhart), 45. Polanský. Rozhodčí: Didier (Švýc.), Piechaczek - Kowert, Schelewski (všichni Něm.). Vyloučení: 6:6. Využití: 2:0. Diváci: 6314.

Sestava Třince: Hamerlík - Krajíček, Adámek, Linhart, Roth, D. Musil, M. Doudera, Jank - Martin Růžička, Marcinko, Rákos - Petružálek, Polanský, Adamský - Irgl, M. Kovařčík, Dravecký - Hrňa, Cienciala, Svačina - O. Kovařčík. Trenéři: Varaďa a M. Zadina.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články