Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Hradec Králové v Lize mistrů narazil, nad síly Východočechů byl Nottingham

Hradec Králové  Po úvodní vysoké výhře v CHL se tentokrát Hradci Králové nedařilo. Východočeši narazili na anglický Nottingham, kterému podlehli na domácím ledě 2:4. Hosty, kteří se prosadili dvakrát v přesilové hře, táhl dvougólový Shalla. Prohru Mountfieldu mírnil Roman Kukumberg a Mislas Rosandič.

Tomáš Zigo z Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: Vostárek Josef

Podruhé hrál doma podobně jako Liberec i Hradec Králové a po vítězství nad Turku tentokrát prohrál. Trenér Václav Sýkora nechal odpočívat kapitána Bednáře nebo největší letní posilu Koukala a Mountfield se s jejich absencí nevypořádal.

Britský tým si i díky úspěšným přesilovkám vypracoval tříbrankové vedení. Poté sice dokázal Kukumberg snížit, ale hosté se prosadili počtvrté a závěrečný tlak Východočechů přišel pozdě. Rosandič v 58. minutě snížil na 2:4, více ale Hradečtí nestihli.

Utkání základní skupiny F hokejové Ligy mistrů:

Mountfield Hradec Králové - Nottingham Panthers 2:4 (0:1, 0:1, 2:2)

Branky a nahrávky: 53. Kukumberg (R. Pavlík, F. Pavlík), 58. Rosandič (Kukumberg, Köhler) - 13. Shalla (Farmer), 30. Spang (Phillips), 45. Shalla (Perlini), 55. Mokšancev (Phillips, Sauve). Rozhodčí: Birin (Rus.), Úlehla - Ondráček, Špůr (všichni ČR). Vyloučení: 10:12. Využití: 1:3. Diváci: 3220.

Sestava Hradce Králové: Pavelka - Gregorc, F. Pavlík, Vydarený, Čáp, Graňák, Rosandič, Pohl - Červený, Džerinš, Jarůšek - Šimánek, Zigo, Köhler - R. Pavlík, Kukumberg, Vopelka - R. Pilař, Miškář, J. Dvořák. Trenéři: V. Sýkora, Hynek a T. Martinec.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články