Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

Plzeň si s chutí zastřílela v Jihlavě, na ledě soupeře uspěli i hráči Hradce a Brna

Boj o Prezidentský pohár je i po 48. kole stále otevřen. Plzeň dobyla s lehkostí sobě vlastní Horácký stadion v Jihlavě, hradecký Mountfield si připsal těsnou výhru v Mladé Boleslavi. Důležitý skalp rozjetých Vítkovic zaznamenala mistrovská Kometa Brno, naopak Třinec se doma musel nečekaně sklonit před Zlínem. Pardubice před vlastními příznivci udolaly Liberec a Litvínov otočil po nájezdech podkrušnohorské derby v Chomutově.      

Hokejisté Brna se radují z vítězství ve Vítkovicích
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Třinec - Zlín 2:4

Velmi důležité body si připsali ve 48. kole extraligy hokejisté Zlína. Na ledě favorizovaného Třince vyhráli 4:2 a uhájili šesté místo, které jako poslední znamená místenku ve čtvrtfinále play-off extraligy. Premiérové dva góly v letošní sezoně vstřelil útočník Jakub Šlahař a výraznou měrou přispěl k úspěchu Beranů. Slezané našli přemožitele po 7 zápasech a zůstanou na třetí pozici.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368580-trinec-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Zlín

Chomutov - Litvínov 4:3 po samostatných nájezdech

Tuhý boj o účast v předkole play-off svádí Chomutov. Podruhé v řadě ovšem neudržel vedení, v závěru inkasoval, prohrál po samostatných nájezdech a nevyužil šanci poskočit na desáté místo před Spartu. Ve 48. kole extraligy se z cenného vítězství 4:3 radoval podkrušnohorský rival z Litvínova, který naopak uspěl podruhé za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368585-zive-chomutov-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Chomutov - Litvínov

Jihlava - Plzeň 1:6

Jednoznačným vítězstvím 6:1 v Jihlavě si hokejisté Plzně pojistili první místo v extraligové tabulce, překonali magickou hranici 100 bodů a udrželi náskok 6 bodů před hradeckým Mountfieldem. Na ledě předposledního celku nejvyšší soutěže exceloval zejména zkušený forvard Jaroslav Kracík, který si připsal gól a dvě asistence. Tři kanadské body (0+3) zaznamenal také jednadvacetiletý obránce David Sklenička.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368581-jihlava-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Plzeň

Mladá Boleslav - Hradec Králové 2:3

Čtvrté extraligové vítězství v řadě si ve 48. kole připsali hokejisté Hradce Králové. Na ledě Mladé Boleslavi sice prohrávali 0:1, ale trio Jaroslav Bednář, Roman Kukumberg, Martin Pláněk otočilo skóre ve prospěch Mountfieldu. Tým z města automobilů stačil jen snížit zásluhou Radana Lence a ještě více si zkomplikoval boj o předkolo play-off..

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368582-mlada-boleslav-hradec-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

Vítkovice - Brno 0:2

Přímou bitvu o čtvrté místo opanovala v Ostravar Areně brněnská Kometa. Úřadující šampion vyhrál ve Vítkovicích 2:0 a tři kola před koncem základní části srovnal se soupeřem krok. Po 49 zápasech má totiž shodný počet 86 bodů. Asistence Martina Nečase využili už během první třetiny Alexandre Mallet a Hynek Zohorna. Brankář Jakub Langhamer zazářil čistým kontem.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368583-vitkovice-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Brno

Pardubice - Liberec 2:1

Na nečekané vítězství Zlína v Třinci zareagovali hokejisté Pardubic nejlepším možným způsobem a udrželi se v bitvě o šesté místo zaručující přímý postup do čtvrtfinále play-off. V domácím utkání s Libercem sice prohrávali 0:1, nicméně Sacha Treille s Matějem Beranem otočili skóre. Ze sedmé pozice ztrácí na "Berany" jeden bod, ale disponují zápasem k dobru.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368584-pardubice-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články