Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Třinec i Hradec vyhrály s čistými konty, Plzeň nestačila na Boleslav. Nečas rozhodl šlágr

Lídr extraligové tabulky z Plzně nezvládl domácí duel proti Mladé Boleslavi a po pěti zápasech našli Západočeši přemožitele. Druhý Hradec Králové nezaváhal a podobně jako Třinec vyhrál bez obdržené branky. Ve šlágru kola pak Sparta sice otočila souboj s Kometou, ale nakonec se z výhry 4:3 v prodloužení radovali Brňané.

Utkání Liberec - Třinec
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Jihlava – Pardubice 3:2 PP

Dynamo vedlo v Jihlavě už 2:1, nakonec se ale z výhry 3:2 v prodloužení radovala domácí Dukla. Nejprve vyrovnal Skořepa v přesilové hře v 59. minutě a v prodloužení rozhodl v další početní převaze Hubáček. Jihlava má z posledních čtyř zápasů tři výhry, Pardubice se drží v desítce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368179-jihlava-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Pardubice

Litvínov – Zlín 3:4 PP

Zlín vedl v Litvínově už o dvě branky a v poslední minutě i 3:2, ale Verva dokázala srovnat a vynutila si prodloužení po trefě Hübla v čase 59:52. Berani ale nakonec rozhodli o bodu navíc ve čtvrté minutě nastavení po zásahu Ondráčka. Zlín se nadále rve po výhře 4:3 v prodloužení o pozici v desítce, Litvínov se nemůže dostat z vleklé krize.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368180-litvinov-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Zlín

Plzeň – Mladá Boleslav 1:4

Mladá Boleslav zvítězila v Plzni a připsala si důležité vítězství 4:1. Bruslaři se tak vrátili do boje o postupovou desítku, když přerušili dvouzápasovou minisérii porážek. O vítěznou šňůru přišla Plzeň, která padla po pěti zápasech. Vítězný gól utkání vstřelil Pabiška v polovině zápasu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368181-plzen-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Mladá Boleslav

Vítkovice – Chomutov 7:3

Ostravané vedli nad Chomutovem po dvou třetinách už 5:1, nakonec bylo z utkání ještě drama. Piráti snížili v závěrečné části na 3:5, ale pojistku vítkovickému vítězství přidal kapitán Olesz, který si nakonec připsal tři body. Vítkovice po výhře 7:3 přerušily sérii tří proher a nadále usilují o pozici v první čtyřce, Chomutov si komplikuje situaci na hraně desítky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368182-vitkovice-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Chomutov

Liberec – Třinec 0:4

Pětizápasová série je pryč. Liberec nenašel recept na třineckou obranu a Ocelářům podlehl 0:4. Slezané rozhodli o vítězství v přesilovkách, když rozhodující náskok zařídili Dravecký s Růžičkou, který se v zápase prosadil dvakrát. Třinec tak naopak pokračuje ve vítězné sérii, když vyhrál popáté v řadě. Liberec přesto zůstává v desítce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368183-liberec-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Třinec

Hradec Králové – Olomouc 3:0

Olomouc nedokázala navázat na dvě předchozí výhry ve vzájemných zápasech a tentokrát podlehla Hradci Králové 0:3. Východočeši vstřelili v každé z třetin po jedné brance a po výhře snížili náskok vedoucí Plzně na rozdíl deseti bodů. Šesté Hanáky už bodově dotáhl Zlín, druhý Hradec si udržuje tříbodový náskok před Třincem.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368184-hradec-kralove-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc

Sparta – Brno 3:4 PP

Ani jeden z týmů není v optimální formě, což se potvrdilo i ve šlágru 45. kola. Sparta si mohla připsat tři body, nakonec si ale Martin Erat vynutil prodloužení sedm sekund před koncem a v nastavení rozhodl z úniku Nečas, autor dvou branek v zápase. Kometa se po vítězství 4:3 v prodloužení drží vedoucího kvarteta, Pražané prohráli podruhé v řadě a nadále se pohybují na hraně desítky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/368185-zive-sparta-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Brno
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články