Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hokejisté Hradce a Liberce sedmkrát skórovali, Kometa zhasla v Mladé Boleslavi

Ve 42. kole extraligy se dařílo domácím. Pouze lídr z Plzně totiž uspěl na ledě soupeře, konkrétně v Olomouci. Druhý Hradec Králové rozstřílel před vlastními příznivci Litvínov, Mladá Boleslav si vyšlápla na mistrovskou Kometu, Liberec udělil nemilosrdnou lekci Zlínu, Sparta otočila duel s Vítkovicemi, Třinec nezaváhal s Jihlavou a Chomutov zdolal Pardubice.   

Hokejisté Hradce Králové se radují z gólu
zdroj: ČTK autor: Vostárek Josef

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Liberec - Zlín 7:0

Druhé vítězství v řadě si na své konto připsali hokejisté Liberce. Doma deklasovali Zlín 7:0 a přiblížili se pozicím pro předkolo play-off. Aktuálně jsou dvanáctí, soupeř setrval na sedmém místě. Tři kanadské body zaznamenalo duo Dominik Lakatoš (2+1) a Lukáš Jašek (1+2). Brankář Roman Will udržel potřetí v sezoně čisté konto.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367709-liberec-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Zlín

Sparta Praha - Vítkovice 4:3 SN

Třetí triumf za sebou oslavili hokejisté Sparty. Pražané sice po celou základní hrací dobu doháněli náskok Vítkovic, ale brankou Zbyňka Michálka v čase 59:31 vyrovnali na 3:3 a poté uspěli v nájezdech. Hrdinou duelu se stal jednadvacetiletý útočník Jiří Černoch, který v rozstřelu navázal na svou trefu z druhé třetiny a určil vítěze.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367710-sparta-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Vítkovice

Třinec - Jihlava 4:1

Střelecká potence Martina Adamského pomohla výraznou měrou hokejistům Třince ke skalpu Jihlavy. Zkušený forvard vstřelil dva góly v první třetině, kterou domácí vyhráli 3:0. Vlastimil Dostálek sice snížil, ale konečný výsledek stanovil David Cienciala. Oceláři si pojistili páté místo, Jihlava zůstala poslední.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367711-trinec-jihlava)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Jihlava

Chomutov - Pardubice 4:2

Velmi dobrou první polovinou utkání rozhodli hokejisté Chomutova o vítězství 4:2 nad Pardubicemi. Ukončili tak sérii dvou porážek za sebou a udrželi desáté místo zaručující předkolo play-off. Východočeský celek čtvrtý triumf venku v řadě nepřidal a zůstal devátý. Dva kanadské body si připsalo duo Michal Vondrka - Jakub Sklenář.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367712-chomutov-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Pardubice

Mladá Boleslav - Brno 5:2

Po devítizápasové vítězné sérii prohráli hokejisté Brna podruhé v řadě. Tentokrát na ledě Mladé Boleslavi 2:5 a zůstávají na čtvrtém místě. Středočeši naopak potřetí za sebou triumfovali a mocně se dotahují na pozice zaručující předkolo play-off. Bilancí 2+1 se blýskl Dominik Pacovský, tři kanadské body zaznamenal i Oldřich Kotvan a Petr Holík.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367714-mlada-boleslav-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Brno

Olomouc - Plzeň 2:4

Lídr z Plzně uspěl na ledě Olomouce 4:2 a potřetí za sebou naplno bodoval. Dvěma góly přispěl k úspěchu Indiánů nejlepší střelec soutěže Tomáš Mertl, který si vylepšil bilanci už na 27 tref. Hanáci prohráli počtvrté z posledních pěti duelů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367715-plzen-jede-na-vitezne-vlne-vyhru-nad-olomouci-vystrelil-mertl/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Plzeň

Hradec Králové - Litvínov 7:3

Po cenném vítězství v Brně, kde ukončili devítizápasovou sérii mistrovské Komety bez porážky, excelovali hokejisté Hradce Králové i před vlastními příznivci. Předposlední Litvínov doma rozstříleli 7:3 a upevnili si druhé místo v tabulce. Kapitán východočeského celku Jaroslav Bednář zaznamenal čtyři asistence. Bedřich Köhler, Petr Koukal a Rudolf Červený skórovali dvakrát.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367716-zive-hradec-kralove-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Litvínov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články