Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Boleslav výhrou nad Spartou prolomila sérii proher, lídr z Plzně otočil duel s Libercem

V 38. kole neztratil lídr z Plzně, který porazil Liberec dvoubrankovým rozdílem a vede tabulku o osm bodů. Druhý Hradec rovněž nezaváhal a přehrál extraligového nováčka z Jihlavy 3:1. Nejvyšší brankový příděl 38. kola uštědřily Vítkovice Litvínovu, když vyhrály 6:3. Skousnout prohru naopak musí hokejisté pražské Sparty, kterí nestačili na Mladou Boleslav, jíž podlehli 1:3. Až do samostatných nájezdů dospělo utkání v Pardubicích, kde se nakonec z vítězství nad Východočechy radovali třinečtí Oceláři. 

Hokejisté Boleslavi se radují ze vstřelené branky
zdroj: ČTK/Petrášek Radek

Brno - Olomouc 1:0

Až gól obránce Tomáše Bartejse v čase 58:48 rozhodl utkání 38. kola mezi Kometou Brno a Olomoucí. Brňané zvítězili 1:0 a uspěli pošesté za sebou. Na výhře Komety měl velký podíl brankář Marek Čiliak, který udržel popáté v sezoně čisté konto.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366896-brno-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Olomouc

Pardubice - Třinec 2:3

Hokejisté Třince porazili Pardubice 3:2 po samostatných nájezdech. Východočeši otáčeli vývoj utkání ze stavu 0:2, když nejprve snížil Jordan Perret z trestného střílení a poté vyrovnal Petr Sýkora v přesilovce. Hráči Dynama ale obrat nedotáhli k tříbodovému zisku a soupeři z Třince podlehli v nájezdech, ve kterých o vítězství Ocelářů rozhodl Martin Růžička.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366897-pardubice-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Třinec

Chomutov - Zlín 2:0

Chomutovští hokejisté porazili Zlín 2:0, na čemž měl výraznou zásluhu brankář Štěpán Lukeš, který zlikvidoval všech 27 střel soupeře. Udržel tak první čisté konto v nejvyšší české soutěži. Gólem a asistencí se na výhře Pirátů podílel Roman Chlouba.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366898-chomutov-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Zlín

Jihlava - Hradec Králové 1:3

Hokejisté Hradce Králové porazili extraligového nováčka z Jihlavy 3:1 a připsali si už třetí skalp Dukly v sezoně. Jihlava je tak i nadále poslední, Východočeši druzí. Mountfield se dvakrát prosadil v přesilových hrách, třetí gól hosté přidali při power play Jihlavy.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366899-jihlava-hradec-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Hradec Králové

Vítkovice - Litvínov 6:3

Vítkovice zdolaly Litvínov 6:3 a vyhrály pojedenácté z posledních třinácti kol. Domácí hráči si vypracovali rozhodující náskok třemi brankami na rozhraní první a druhé části, kterými soupeři unikli na 4:0. Dva góly zaznamenal Jakub Lev. Hosté počtvrté v řadě podlehli a zůstávají předposlední.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366900-vitkovice-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Litvínov

Mladá Boleslav - Sparta Praha 3:1

Série čtyř zápasů bez vítězství je minulostí. Hokejisté Mladé Boleslavi porazili ve 38. kole extraligy Spartu 3:1. Pražané byli sice aktivnější a během utkání zaměstnali domácího brankáře Brandona Maxwella 38 střelami, ale pouze Ďalogovo nahození z rohu kluziště jej dokázalo zaskočit. Do střelecké listiny se v dresu Bruslařů zapsalo trio Vladimír Eminger, Petr Holík, Pavel Musil.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366894-zive-mlada-boleslav-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Sparta Praha

Plzeň - Liberec 4:2

Hokejisté Plzně zvítězili nad Libercem i potřetí v sezoně, když po obratu ve třetí třetině porazili Bílé Tygry 4:2. Hosté sice ještě v závěru druhé třetiny drželi vedení 2:1, ale ve 39. minutě srovnal na 2:2 David Stach a o své teprve druhé výhře z posledních sedmi utkání rozhodli Západočeši dvěma góly v závěrečné části.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366901-plzen-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články