Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Ďaloga rozvázal smlouvu s Kunlunem a pravděpodobně se upíše Spartě

Po brankáři Jánu Lacovi ulovila Sparta v krátkém čase další zajímavou posilu. Podle agentury RIA Novosti doplní řady aktuálně sedmého celku extraligy slovenský reprezentační obránce Marek Ďaloga, který rozvázal smlouvu s čínským účastníkem KHL Kunlunem Red Star. Osmadvacetiletý účastník tří světových šampionátů v pražském klubu působil již v ročníku 2014/15. Předtím nastupoval dvě sezony za Pardubice.

Ďaloga patřil během svého angažmá ve Spartě ke klíčovým obráncům  včetně play-off nasbíral v 58 zápasech 25 kanadských bodů. Před dvěma lety však odešel do Kazaně, další sezonu strávil ve Slovanu Bratislava a naposledy oblékal dres Kunlunu.

V čínském klubu se nicméně odchovanci Zvolena příliš nedařilo, ve 34 utkáních zaznamenal jen tři body za gól a dvě asistence. 

Jeho příchod by měl Spartě pomoci vylepšit zatím nepříliš povedenou sezonu, ve které bojuje o postup do play-off. Pražané v posledních týdnech angažovali obránce Zbyňka Michálka a ve výměnách získali útočníka Richarda Jarůška a brankáře Jána Laca.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články