Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Hradec s Plzní pokračují ve vítězných sériích, Brno nestačilo ani na Olomouc. Mertl už je před Kubalíkem

Dvě aktuálně nejdelší vítězné série pokračují i po 25. kole. Indiány z Plzně nezastavili ani Bílí Tygři a připsali si osmou výhru v řadě. Hradec Králové zase oslavil šestý úspěšný duel za sebou, když si Východočeši poradili s trápící se Jihlavou. Do krize upadá Kometa, která nestačila na Olomouc a už pět zápasů nevyhrála. Plzeň tak nadále neohroženě zůstává na prvním místě. Změnu však doznala střelecká tabulka, kde Tomáš Mertl po hattricku vystřídal na čele Dominika Kubalíka. Nejlepší střelec extraligy má na svém kontě 18 branek, třetí je třinecký Martin Růžička, který se díky dvěma brankám posunul už na 15 tref.

Utkání Olomouc - Brno
zdroj: ČTK autor: Peřina Luděk

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Třinec - Pardubice 3:2 SN

V duelu dvou týmů z opačných pólů tabulky se favorizovaní Oceláři proti Pardubicím trápili. Slezané sice vedli už 2:0 díky dvěma přesilovkovým gólům, hostující Dynamo si ale vynutilo prodloužení zápasu po trefách Jána Sýkory a Cardwella. V nastavení se ale nikdo další neprosadil a o bodu navíc pro Třinec rozhodl až v sedmé sérii Martin Růžička, který tak zaznamenal druhou branku v zápase a celkově jich má už patnáct.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364724-trinec-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

Litvínov - Vítkovice 2:1 PP

Hokejisté Litvínova na domácím ledě porazili Vítkovice 2:1 po prodloužení. O vítězství Vervy rozhodl hned v první minutě nastaveného času Jakub Černý. Vítkovičtí ve venkovním utkání bodovali posedmé v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364725-litvinov-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Vítkovice

Mladá Boleslav - Sparta 1:4

Sparta zareagovala na domácí porážku se Zlínem nejlepším možným způsobem a z Mladé Boleslavi si odvezla po vítězství 4:1 všechny body. Pražany nasměroval k výhře povedený začátek, když ve čtvrté minutě vedli už 2:0. Dvěma brankami se na konečném výsledku podílel Kudrna a hned tři body zaznamenal Jarůšek, posila z Hradce Králové. Trenér Sparty František Výborný tak uspěl proti svému bývalému klubu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364727-mlada-boleslav-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Sparta

Liberec - Plzeň 2:5

Hokejisté Plzně porazili Liberec 5:2, hattrickem se v utkání blýskl Tomáš Mertl. Západočeši vedli až do třetí třetiny 4:0, kdy Bílí Tygři ještě dokázali vstřelit dvě branky, na jednoznačně lepší Indiány se už ale nedotáhli. Plzeňští prodloužili úspěšnou sérii na osm vítězství za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364728-liberec-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Plzeň

Hradec Králové - Jihlava 5:2

Souboj dvou týmů s aktuálně velmi rozdílnou formou přinesl očekávaný výsledek. Hradec Králové doma porazil nováčka z Jihlavy 5:2, vyhrál pošesté za sebou a upevnil si druhou příčku. Dukla naopak počtvrté v řadě prohrála a na třináctý Chomutov už ztrácí šest bodů. Na výhře Východočechů se dvěma góly podílel Bedřich Köhler.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364729-hradec-kralove-jihlava)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Jihlava

Olomouc - Brno 3:2 PP

Olomouc pokračuje v povedených výkonech a nadále pravidelně sbírá body. Další dva přidali Hanáci po utkání s Brnem, které zdolali 3:2 v prodloužení zejména díky útočníkovi Vlachovi. Technický forvard poslal Olomouc už do dvoubrankového vedení, a ačkoli Kometa dokázala srovnat, rozhodl v prodloužení další trefou. Brňané padli popáté v řadě, Olomouc si pojistila postavení v první šestce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364730-olomouc-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Brno
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články