Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Kometa nestačila na Vítkovice, Zlín nezvládl duel s Třincem. Plzeň má další výhru

V prvním kompletním kole po reprezentační přestávce se výrazně dařilo hostujícím celkům. Na ledě soupeře vyhráli hokejisté Vítkovic, Třince, Litvínova, Plzně i Hradce Králové, Východočeši však k vítězství potřebovali samostatné nájezdy, ve kterých se zaskvěli Bednář s Koukalem. Čest domácích klubů zachraňovali hráči Pardubic, kteří si poradili s Libercem, a také Sparty. Pražané se radovali z prvního vítězství pod vedením Františka Výborného, když Olomouc přetlačili 3:2 po nájezdech.

Utkání Kometa Brno - Vítkovice
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Chomutov - Litvínov 1:3

Piráti nezlomili výsledkovou krizi ani v derby proti Litvínovu a podlehli mu 1:3. Chemikům zařídily tři body trefy Jánského a Nejezchleba, snížení Skokana necelých pět minut před koncem větší zdramatizování zápasu nepřineslo, protože Gerhát uzavřel skóre v závěru střelou do prázdné branky. Chomutov tak nevyhrál už čtyři zápasy a propadá se dál tabulkou. Černožlutí ztrácí na Piráty už jen tři body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364307-chomutov-dal-ceka-na-vitezstvi-litvinov-po-vyhre-ztraci-na-piraty-jen-tri-body)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Litvínov

Zlín - Třinec 1:3

Oceláři ukončili úspěšnou sérii Zlína, který dokázal třikrát v řadě proti Třinci bodovat. Slezané tentokrát šli za vítězstvím hned od začátku a po první části hry vedli o dvě branky. Domácí Fořt sice na začátku poslední třetiny snížil, ale hostům přidal pojistku Michal Kovařčík. Zlín padl potřetí v řadě bez zisku bodu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364308-trinec-prerusil-zlinskou-bodovou-serii-ve-vzajemnych-zapasech-a-zvitezil-3-1)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Třinec

Brno - Vítkovice 1:3

Podruhé za sebou a počtvrté z posledních pěti zápasů neuspěli na domácím ledě hokejisté Brna, když ve 22. kole extraligy prohráli s Vítkovicemi 1:3. Kometa sice zásluhou Malleta vedla, ale hosté dvěma góly ve druhé třetině otočili skóre a výhru zpečetil do prázdné branky Szturc. Vítkovice vyhrály venku popáté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364309-brno-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Vítkovice

Pardubice - Liberec 5:1

Hned u tří branek byl útok Rostislava Marosze, který táhl Pardubice za vítězstvím v duelu proti Liberci. Centr první řady Východočechů nejprve otevřel skóre a po něm se přidali i Petr Sýkora a Tomáš Rolinek. Bílí Tygři sice snížili po zásahu Jelínka, ale v závěrečné části stvrdili domácí triumf 5:1 Treille s Beranem. Pardubice se tak Liberci dorovnaly v tabulce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364310-pardubice-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Liberec

Mladá Boleslav - Hradec Králové 1:2 SN

Vyrovnaná bitva mezi Mladou Boleslaví a Hradcem Králové dospěla za stavu 1:1 až do samostatných nájezdů poté, co se v základní hrací době trefili pouze domácí Pacovský a hradecký Červený. V dovednostní soutěži měli nakonec navrch hosté, kteří si odvezli bod navíc díky Koukalovi. Boleslavi tak nepomohla výměna trenéra a prohrála potřetí v řadě, Východočeši se naproti tomu radují ze třetí výhry za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364306-hradec-kralove-udolal-mladou-boleslav-2-1-az-po-najezdech)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

Jihlava - Plzeň 1:2

Pátý tříbodový zisk za sebou mají na kontě hokejisté Plzně, kteří zvítězili ve 22. kole extraligy na ledě nováčka z Jihlavy 2:1. O vítězství Indiánů rozhodly branky Indráka a Stacha, domácí už dokázali pouze minutu před koncem v přesilovce snížit. Dukla nepotvrdila středeční výhru z Vítkovic a klesla na poslední místo. Plzeň vede tabulku už o čtyři body před Třincem, který navíc odehrál o dva zápasy více.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364311-jihlava-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava - Plzeň

Sparta - Olomouc 3:2 SN

Po šesti prohraných zápasech Sparta opět okusila pocit vítězství. V domácím zápase s Olomoucí sice vedla po gólech Vrány a Reichenberga už 2:0, Hanáci však dokázali srovnat po trefách Skladaného a Houdka a dotáhli duel až do samostatných nájezdů. V nich se hosté neprosadili, naopak Jarůška napodobil Říčka i Kudrna. Sparta tak zvítězila 3:2.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364312-sparta-olomouc)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články