Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Brno přetlačilo Třinec, Jihlava zase Mladou Boleslav. Plzeň si zastřílela proti Litvínovu

Kometa, která obhajuje mistrovský titul, začala sezonu vítězným obratem proti Třinci v samostatných nájezdech. Prodlužovalo se také v Jihlavě a ve Vítkovicích, kde slavily Dukla, respektive Zlín. Chomutov neměl větší problémy s Olomoucí a Plzeň nedala šanci Litvínovu. Pardubice naopak mocně dotahovaly duel proti Spartě, ale Pražané vítězství uhlídali.

Tomáš Mertl z Plzně v akci proti brankáři Michaelu Petráskovi z Litvínova
zdroj: ČTK autor: Chalupa Miroslav

Brno - Třinec 5:4 SN

Obhájci titulu ještě v 53. minutě prohrávali s Třincem 2:4, nakonec ale Kometa slaví výhru 5:4 po samostatných nájezdech. Brňany zachránili Hruška s Ondřejem Němcem, kteří stihli vyrovnat a v penaltovém rozstřelu rozhodl Tomáš Svoboda. V dresu Ocelářů se dvakrát prosadil Tomáš Marcinko, Slezané si z Brna ale nakonec odváží pouze bod.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360657-zive-kometa-brno-ocelari-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno–Třinec

Chomutov - Olomouc 4:2

Piráti si v prvním utkání nové sezony poradili s Olomoucí a zvítězili 4:2. Dva přesné zásahy zaznamenal v chomutovském dresu Roman Chlouba, v přesilovce se prosadil Michal Poletín a čtvrtou branku domácích dal Vladimír Růžička. Olomoucký Vilém Burian v závěru pouze zmírnil porážku Hanáků.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360658-chomutov-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Chomutov–Olomouc

Jihlava - Mladá Boleslav 4:3 PP

Nováček extraligy prožil povedenou premiéru a slaví triumf 4:3 po prodloužení. Jihlavská Dukla udávala po celý zápas proti Mladé Boleslavi tempo ve skóre, ale prodloužení si vynutil Radan Lenc. V nastavení však rozhodli domácí o bodu navíc pro hokejisty z Vysočiny po zásahu Tomáše Jiránka. Za Bruslaře se jednou prosadila posila z Liberce Jakub Valský.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360659-jihlava-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava – Mladá Boleslav

Plzeň - Litvínov 5:1

Západočeši vstoupili do nové sezony excelentně a v domácím zápase potěšili vlastní fanoušky vítězstvím 5:1 nad Litvínovem. Dvakrát se v plzeňském dresu trefil Petr Straka, prosadil se i další navrátilec Dominik Kubalík. Vítěznou premiéru v dresu Škody si připsal brankář Miroslav Svoboda.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360660-plzen-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň–Litvínov

Vítkovice - Zlín 1:2 PP

Berani ze Zlína vytěžili v utkání proti Vítkovicím z minima maximum a po obratu v závěru si z Ostravy odváží výhru 2:1 po prodloužení. Ševci prohrávali po brance domácího Patrika Zdráhala, ale 72 sekund před koncem srovnala lotyšská posila Zlína Ralfs Freibergs a v prodloužení přisoudil hostům bod navíc v přesilové hře David Šťastný.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360661-vitkovice-zlin)

Liberec - Hradec Králové 3:0

Bílí Tygři v prvním kole narazili na dalšího favorita letošního ročníku, který pomýšlí na postup do finále. Hráči Hradce Králové však na severu Čech propadli a Romana Willa ani jednou neprostřelili. Naopak za domácí se prosadili Pyrochta, Jánošík a Ordoš a dali výsledku konečnou podobu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360662-liberec-hradec)

Pardubice - Sparta 2:3

Ačkoli Sparta vedla v Pardubicích po přesných zásazích Kumstáta, Říčky a Černocha už 3:0, v závěru udělali domácí ještě drama. Naději vykřesal Rhett Holland a v poslední minutě snížil David Tomášek. Více ale už Východočeši nestihli. První výhru ve sparťanské brance si připsal Sami Aittokallio.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360664-pardubice-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice–Sparta
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články