Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Pardubice hrály s chutí a nasazením, bratislavský Slovan porazily i podruhé

Pardubice – V minulé sezoně hrály baráž a navíc musí řešit milionovou ztrátu v účetnictví. Start přípravy na nový extraligový ročník ale hokejovým Pardubicím vyšel – podruhé za sebou porazily účastníka KHL Slovan Bratislava.

Pardubičtí hokejisté
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Po středeční výhře 2:1 po samostatných nájezdech slavili Pardubičtí výhru 5:2. Dva góly vítězů dal mladý útočník David Tomášek.

"Zamotalo mi to hlavu, protože někteří se ukázali velice dobře a budu zvědavý na další zápasy. Byly to první dva zápasy, kdy jsme ještě ani moc neměli taktiku, nic. Obrovská chuť a bojovnost mě od hráčů mile překvapily," zhodnotil trenér Miloš Holaň.

Je nám líto, video expirovalo.
Pardubičtí hokejisté i napodruhé porazili Slovan

Tomášek, třetí nejlepší střelec Východočechů v základní části minulé extraligové sezony, otevřel skóre v přesilovce v deváté minutě. Zkraje druhé části zvýšil Jaroslav Moučka, jenže už za necelou půlminutu kontroval teprve sedmnáctiletý Alex Vavrušek.

Tomášek ale brzy vrátil Pardubicím dvougólové vedení. Slovan sice ještě snížil brankou Tomáše Hrnky, třetí dějství však patřilo Dynamu, které přidalo zásluhou Jana Látala a Jana Ščotky další dvě trefy.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články