Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Kucsera: Náš výkon měl být daleko lepší, máme špatné přesilovky

Plzeň - Hokejisté Vítkovic ztratili v předkole play-off náskok dvou výher a po dvou porážkách v Plzni je čeká v neděli rozhodující pátý zápas na domácím ledě. Přestože v obou duelech inkasovali pět branek a herně příliš nepřesvědčili, věří útočník Lukáš Kucsera, že další zápas zvládnou.

Lukáš Kucsera
zdroj: ČTK/Paprskář Pavel

"Čekali jsme to lepší. Jsme zklamaní hlavně z toho, po jakých dvou výkonech jsme tady prohráli. Náš výkon měl být daleko lepší," mrzelo Kucseru. "Plzeňští měli celkově lepší pohyb a mají dobré přesilovky. Na druhou stranu my ty přesilovky máme hodně špatné, a to je třeba do pátého zápasu zlepšit," doplnil pětadvacetiletý vítkovický odchovanec.

Deset inkasovaných branek není pro ostravský tým dobrá vizitka. "Nepředvedli jsme to, co jsme měli předvést v obranné fázi. S pěti obdrženými góly v obou zápasech nemůžeme pomýšlet na výhru," litoval střelec dvou branek ve čtyřech zápasech předkola. Všechny inkasované góly musel ve vítkovické brance vstřebat gólman Patrik Bartošák.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Vítkovice (4. zápas)

"Není mi tady shůry přáno. Dneska jsem tady poprvé po roce dochytal zápas. Asi je tu pro mě nějaká špatná aura. Malé plus je, že jsem nebyl střídaný jako ve čtvrtek, kdy se mi zápas moc nepovedl. Ani mě to moc netěší, spíš bych bral výhru," prohlásila zklamaná jednička Ridery.

Třiadvacetiletý bývalý mládežnický reprezentant přesto věří v úspěch svého týmu v pátém utkání. "Když se vrátíme k naší hře z prvních dvou zápasů předkola, pak si myslím, že postoupíme," řekl Bartošák. "O Patrika se nebojím. Ten na inkasované branky zapomene. V neděli nás určitě podrží a odchytá parádní zápas. Věřím, že to zvládneme," uvedl Kucsera.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články