Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Třinec zdramatizoval souboj o Prezidentský pohár. Vítkovice jsou v play-off, Olomouc ještě žije

Extraligová tabulka se s 50. kolem ještě více zdramatizovala. Zatímco vedoucí Liberec opět prohrál, Třinec ani Sparta nezaváhaly, a tak o budoucím majiteli Prezidentského poháru stále není rozhodnuto. Jistotu play-off si vybojovaly Vítkovice, jimž pomohlo také klopýtnutí Zlína, který padl v Olomouci. Hanáci se bezpodmínečným vítězstvím udrželi ve hře o předkolo, pátým čistým kontem v sezóně k tomu přispěl brankář Branislav Konrád.

Slavící hokejisté Třince
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Sparta Praha - Litvínov 3:1

Sparta po výhře nad Litvínovem 3:1 stále pomýšlí na druhou příčku tabulky. Pražany nasměroval k dalším třem bodům útočník Lukáš Pech, který do ligové produktivity přidal další dvě přihrávky a navýšil průběžné vedení v kanadském bodování. Vítěznou trefu zařídil Petr Kumstát. Sparta si připsala pátou výhru v řadě, naopak Litvínov přišel o čtyřzápasovou vítěznou sérii.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349656-spartu-dovedly-k-vitezstvi-nad-litvinovem-pechovy-golove-asistence)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Litvínov

Třinec - Hradec Králové 4:1

Oceláři sice prohrávali s Hradcem Králové už od 26. sekundy, ale čtyřmi góly utkání otočili až k vítězství 4:1. Martin Adamský přispěl k výhře dvěma body včetně rozdílové branky. Třinec tak zůstává ve hře o celkové prvenství v základní části, zároveň úspěšně odolává tlaku třetí Sparty. Východočeši naproti tomu definitivně přišli o možnost proniknout do elitní trojky a s Litvínovem se poperou o čtvrtou pozici a výhodu domácího prostředí pro čtvrtfinále play-off.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349657-ocelari-odstrihli-hradec-od-vedouciho-tria-a-mohou-pomyslet-na-prezidentsky-pohar)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Hradec Králové

Chomutov - Mladá Boleslav 3:1

Piráti nadále živí naději na nejlepší šestku po základní části, když v těsném souboji přetlačili o předkolo hrající Mladou Boleslav. Bodově naprázdno tentokrát vyšel Michal Vondrka a ztratil kontakt s čelem v kanadském bodování soutěže. Středočeši prohráli podruhé v řadě a jejich náskok v desítce se ztenčuje.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349658-chomutov-drzi-nadeji-na-elitni-sestku-boleslav-pretlacil-3-1)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Mladá Boleslav

Liberec - Kometa Brno 1:2

Další ztrátu Liberce zařídila po Vítkovicích také brněnská Kometa, která si po trpělivém výkonu odvezla ze severu Čech všechny body po těsném triumfu 2:1. Brňané tak drží krok s Chomutovem a o konečném pořadí okolo šestého místa rozhodnou poslední dvě kola. Liberečtí jsou naopak v krizi, v posledních dvou zápasech vstřelili jen jednu branku a budou se ještě strachovat o první místo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349659-kometa-vykradla-led-mistrovskeho-liberce-a-drzi-krok-s-piraty-tygri-jsou-z-formy)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Kometa Brno

Plzeň - Karlovy Vary 4:2

Důležitou výhru z nevyzpytatelného derby s Karlovými Vary si odnesla Plzeň po výsledku 4:2. Škodu táhl Martin Procházka, autor dvou branek. Plzeňští se drží na hraně desítky, zároveň se přiblížili deváté Mladé Boleslavi na rozdíl dvou bodů. O desítku však budou muset bojovat až do posledního kola.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349660-plzen-ovladla-zapadoceske-derby-o-play-off-vsak-bude-muset-jeste-bojovat)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Karlovy Vary

Pardubice - Vítkovice 1:3

Vítkovice jsou v předkole play-off. O nakročení do vyřazovacích bojů rozhodli Ostravané v Pardubicích, kde předčili domácí Dynamo 3:1. K postupu Vítkovic pomohlo také zaváhání Zlína v utkání v Olomouci. O všechny branky vítězů se zasloužili hráči první formace, po gólech obránců Kloka a Baranky přidal poslední trefu útočník Zdráhal v přesilové hře. Pardubice se dál trápí.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349661-vitkovice-nakrocily-do-play-off-pardubice-padly-posedme-v-rade)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Vítkovice

Olomouc - Zlín

Pikantní souboj svedl dohromady dva moravské týmy, kterým jde o předkolo play-off. Olomouc potřebovala nutně porazit Zlín, aby si uchovala naději na postup. Hanákům se podařilo důležitý zápas urvat a po vítězství 3:0 jejich naděje stále žije. Dvě kola před koncem ztrácí Olomouc z dvanáctého místa tři body na desátou Plzeň. Zlín prohrál po dvou zápasech a je jedenáctý o bod před Olomoucí.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/349662-zive-hanaci-musi-porazit-zlin-v-presilovce-se-ujali-vedeni-1-0)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Zlín
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články