Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Zlín vykradl Spartu, Kometa konečně vyhrála venku

Praha - Nečekané vítězství 3:0 vezou z pražské O2 areny zlínští hokejisté, kteří si tak poradili s favorizovanou Spartou a potvrdili velký vzestup formy. Po šesti zápasech bez vítězství z ledů soupeřů konečně zabrala Kometa, která v zaplněné pardubické hale vyhrála 3:1 a upevnila si třetí místo i proto, že Litvínov padl doma s Vítkovicemi. Na čele zůstává Třinec, který stejně jako druhý Liberec nezaváhal.

Slavící hokejisté Zlína na ledě Sparty
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Sparta Praha - Zlín 0:3

Spartě se povánoční období nevydařilo a po Chomutovu doma ztratila body také se Zlínem, kterému podlehla 0:3. Ševci se mohli opřít o bezchybného Kašíka v brance, který zaznamenal třetí nulu v sezoně. Zlín si vypracoval v první třetině dvougólový náskok po brankách Vlacha a Kubiše, který přidal i pojistku. Zlín už je v desítce, Spartě naopak uniká čelo tabulky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346239-sparta-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha - Zlín

Třinec - Chomutov 3:1

Třinečtí Oceláři rozhodli o těsném vítězství nad Chomutovem 3:1 díky povedené druhé třetině, během níž dokázali proti Pirátům otočit výsledek dvěma brankami. Vítězný gól vstřelil v přesilové hře obránce Roth, který propálil chomutovského Laca, útočník Rákos se trefil dvakrát. Slezané se udrželi na čele tabulky, naopak Chomutovu pomalu uniká elitní šestka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346235-trinec-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Chomutov

Litvínov - Vítkovice 1:2

Vítkovice pokračují v herní i výsledkové pohodě. Po vítězství v Litvínově 2:1 přidali Ostravané čtvrtou výhru v řadě a bodovou šňůru natáhli už na devět zápasů. Utkání rozhodl blafákem útočník Szturc, v brance hostů zářil Dolejš. Aktuální forma vynesla Vítkovice až na sedmou příčku a na elitní šestku ztrácí pouze bod. Litvínov naopak prohrál podruhé za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346233-zive-vitkovice-usiluji-v-litvinove-o-ctvrtou-vyhru-v-rade)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Vítkovice

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 3:4

Osm zápasů v řadě nebyli schopni vyhrát hokejisté Mladé Boleslavi v základní hrací době. Až napodeváté, na ledě posledních Karlových Varů, dokázal Výborného tým naplno bodovat. Ze západu Čech veze Boleslav výhru 4:3, ke které jí dvěma góly pomohl Jakub Orsava. Naopak Vary nadále zůstávají suverénně poslední. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346236-karlovy-vary-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Mladá Boleslav

Liberec - Olomouc 3:2

Ve zlatých dresech, které měly symbolizovat úspěšný rok 2016 pro liberecký hokej, vstoupili Bílí Tygři do posledního utkání kalendářního roku proti Olomouci. A po dvě třetiny se zdálo, že to pro Liberec bude jednoduchá cesta za třemi body, když před poslední částí Severočeši vedli už 3:0. Mora ale poté utkání dvěma góly zdramatizovala a úřadující mistry řádně potrápila, na bodový zisk to ale nakonec nestačilo. Liberec tak i díky dvěma gólům Stránského vyhrál 3:2. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346237-liberec-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Olomouc

Pardubice - Kometa Brno 1:3

Nelehkou cestu za třemi body měla v Pardubicích brněnská Kometa. V první třetině se sice ujala dvoubrankového vedení, kontaktní gól do šatny před druhou přestávkou ale dal Východočechům velké naděje do poslední části. Svým druhým gólem v zápase ale Vojtěch Němec definitivně rozhodl o tom, že tři body míří na Moravu. A to poprvé po šesti prohraných zápasech na ledech soupeřů. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346238-pardubice-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Kometa Brno
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články