Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Litvínov se dotahuje na první dvojku, poskočila i Sparta, Liberec padl

Praha - Po 28. extraligovém kole se na prvních příčkách tabulky nic nezměnilo. Tabulku vede s 58 body Třinec, jehož následuje mistrovský Liberec a Litvínov, který vyhrál nad Zlínem poprvé v sezoně. Páté Spartě zase svědčí pardubické Dynamo - Pražané jej porazili už poosmé v řadě a Východočeši tak zůstávají předposlední. Jistí je Karlovy Vary, které si trochu polepšily vítězstvím nad Bílými Tygry.

Pardubice - Sparta Praha 1:5

Sparta vykročila za vítězstvím už první třetině, kterou vyhrála o dvě branky. Hokejisté Dynama sice dokázali na začátku třetí části snížit na 1:3, ale nic víc hosté svému soupeři nedovolili. Pražané si sami vylepšili chuť dalšími dvěma brankami. Pražané tak porazili Východočechy poosmé v řadě.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345201-sparta-si-smlsla-na-pardubicich-skarek-vychytal-treti-vyhru/)

Brno - Hradec Králové 4:3

Kometa porazila Hradec Králové 4:3, čímž ukončila sérii tří zápasů bez výhry. Zároveň si Brňané upevnili čtvrtou pozici v tabulce, doma porazili Mountfield poosmé za sebou. Necelé dvě minuty před koncem se hosté pokoušeli o power-play a pět sekund před koncem se jim opravdu podařilo snížit na 3:4. Na vyrovnání už ale Hradec neměl čas.

REPORTÁŽ A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345183-kometa-proti-hradci-konecne-bodovala-a-je-ctvrta/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno - Mountfield HK

Litvínov - Zlín 2:1

Litvínovští si připsali první výhru nad Zlínem v sezoně. Duel rozhodl přesilovkový gól Daniela Sörvika ve 44. minutě. V posledních vteřinách byl blízko vyrovnání Honejsek, domácí však těsné vedení uhájili. Zlín tak nenavázal na předešlé dvě výhry a Severočeši vyhráli doma podvanácté v řadě.

REPORTÁŽ A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345196-litvinovu-to-doma-svedci-poprve-v-sezone-si-pripsal-skalp-zlina/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Zlín

Mladá Boleslav - Olomouc 4:3 PP

Mladá Boleslav sice proti Olomouci ztratila ve druhé třetině tříbrankový náskok, ale díky brance Látala v čase 61:27 se radovala z výhry 4:3 v prodloužení. Premiéru na lavičce Boleslavi si odbyl nový asistent Boris Žabka, který po boku trenéra Františka Výborného nahradil ve středu odvolaného Mariana Jelínka.

REPORTÁŽ A SESTŔIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345200-o-vyhre-boleslavi-nad-olomouci-rozhodl-v-prodlouzeni-latal/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Olomouc

Karlovy Vary - Liberec 5:3

Karlovarská Energie ukončila sérii šesti porážek s úřadujícími mistry v řadě. Liberec přitom od úvodního vhazování přitlačil domácí do jejich obranného pásma, v polovině třetiny se postupně začaly dostávat ke slovu i Vary. Západočeši působili sebevědomým dojmem. Na závěr snižovali za Bílé Tygry Lakatoš a Bartovič, vítězsví ale na druhé straně zpečetil Rachůnek.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345202-posledni-vary-si-vyslaply-na-mistrovsky-liberec-a-vyhraly-5-3/)

Vítkovice - Chomutov 4:3 PP

Vítkovice dělilo 83 sekund od porážky v normálním čase, ale Vandas nejprve v 59. minutě zařídil poti Chomutovu prodloužení a v 63. minutě domácím přihrál druhý bod David Květoň. Ten přitom ještě v minulé sezoně hájil barvy Pirátů.

REPORTÁŽ A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345195-vitkovice-diky-kvetonovi-porazily-chomutov-4-3-az-v-prodlouzeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Chomutov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články