Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Kometa je opět první. Pardubice obrátily duel ve Zlíně, Chomutov přetlačil Spartu

Praha – Devatenácté kolo extraligy bylo opět bohaté na branky. Zatímco v Brně to na debakl proti Karlovým Varům nevypadalo, gólové přestřelky byly k vidění od prvních minut v Chomutově i Zlíně. Liberec ve šlágru kola přetlačil Třinec a slavil pošesté za sebou, v Olomouci zazářil osmnáctiletý Petr Kodýtek, který se o výhru Západočechů zasloužil dvěma brankami. Litvínovský brankář Jaroslav Janus zase vychytal Hradec Králové.

Třinec – Liberec 1:2

Bílí Tygři Liberec potvrdili vynikající formu také v Třinci, kde zvítězili těsně 2:1, a natáhli šňůru výher už na šest utkání. O prodloužení série se nejvíce zasloužil reprezentační obránce Šimek, který dvakrát překonal Hrubce v třinecké brance. Liberecký gólman Will si připsal 26 úspěšných zákroků a nestačil pouze na ránu Draveckého. Liberec je v tabulce čtvrtý, Oceláři zůstávají na druhém místě.

Je nám líto, video expirovalo.
Liberec přetlačil ve šlágru kola Třinec 2:1

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343691-liberec-vyhral-ve-slagru-kola-v-trinci-a-slavi-seste-vitezstvi-v-rade/)

Chomutov – Sparta Praha 6:5 pp

Duely Chomutova s pražskou Spartou slibují brankové hody, což se potvrdilo také v druhém vzájemném utkání sezony. Piráti tentokrát přestříleli Spartu 6:5 po prodloužení, když se v nastavení trefil Poletín. Hostům zachránil alespoň bod v základní hrací době Pech. Chomutov se tak v tabulce dotáhl na Spartu, oba kluby mají shodně 28 bodů a figurují na sedmé, respektive osmé pozici.

Je nám líto, video expirovalo.
Přestřelka mezi Chomutovem a Spartou skončila šťastněji pro Piráty

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343693-chomutov-prestrilel-spartu-i-podruhe-v-sezone-tentokrat-6-5-v-prodlouzeni/)

Mladá Boleslav – Vítkovice 3:2

Hokejisté Bruslařského klubu z Mladé Boleslavi udrželi vypracovaný tříbrankový náskok a přes snížení Vítkovic Středočeši uhájili vítězství 3:2. Rozhodující branku si připsal Urban, jeho spoluhráč Hyka zaznamenal dva body za branku a přihrávku. Boleslavští uzavírají první šestku pořadí, Vítkovice klesly na jedenácté místo.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343692-boleslavsti-uhajili-proti-vitkovicim-vedeni-hyka-k-tomu-pomohl-dvema-body/)

Zlín – Pardubice 4:5 pp

Ještě půl minuty před koncem měli zlínští hokejisté nad Pardubicemi pohodlný náskok dvou branek. Poté se ale v rozmezí 18 sekund prosadili Rolinek a Nahodil, čímž si vynutili prodloužení. V něm dokonal obrat Tomášek, a Východočeši si tak po vítězství 5:4 v prodloužení řekli o bod navíc. Pardubice přesto zůstávají se ztrátou předposlední, Zlín je desátý.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343695-pardubice-diky-neskutecnemu-zaveru-vezou-ze-zlina-dva-body/)

Kometa Brno – Karlovy Vary 8:2

Ačkoli se karlovarští hokejisté drželi v první třetině utkání v Brně a inkasovali pouze jednou, ve zbytku zápasu už nedokázali domácí Kometě čelit a nakonec jí podlehli vysoko 2:8. V brněnském dresu se fanouškům ukázal Leoš Čermák, který se trefil hned třikrát. Brňané se vrátili do čela pořadí, poslední Západočeši čekají pět duelů na další body.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343701-kometa-rozstrilela-karlovy-vary-8-2-hattrickem-se-blyskl-cermak/)

Hradec Králové – Litvínov 0:3

Litvínov zažívá podařený podzim. Z posledních třinácti duelů zvítězil už podvanácté, tentokrát to odnesli královéhradečtí hokejisté. Severočechy dovedl k výhře 3:0 bezchybný brankář Janus a góly Pavelky, Doležala a Lukeše. Verva tak ztrácí na druhý Třinec jen tři body, Hradec je pátý.

Je nám líto, video expirovalo.
Litvínovský Janus vymazal hradecké střelce a Verva vyhrála 3:0

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343700-janus-vynuloval-hradecke-strelce-litvinov-zvitezil-3-0/)

Olomouc – Plzeň 2:5

Hokejisté Plzně ovládli duel na Hané a Olomouc přehráli na jejím ledě 5:2. Dvěma brankami zazářil v dresu Západočechů osmnáctiletý Petr Kodýtek. Dominik Kubalík vstřelil už jedenáctou branku a vede pořadí střelců. Plzeň, která přerušila sérii dvou porážek, ztrácí na pozice pro play-off čtyři body, Hanáci jsou devátí.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343697-plzen-vyloupila-olomouc-dvakrat-se-prosadil-osmnactilety-kodytek/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články