Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta rozebrala Mladou Boleslav, do čela jde znovu Třinec

Desáté kolo extraligy bylo bohaté na branky. Sparta vyprovodila letošním nejvyšším výsledkem sezony hokejisty Mladé Boleslavi v poměru 9:0. V gólové přestřelce zase přehráli chomutovští Piráti zlínské berany 6:3. Liberec ukončil proti Vítkovicím sérii tří proher, naopak Plzeň prohrála počtvrté z posledních pěti zápasů. Do čela tabulky se vrátil Třinec, který ve šlágru přetlačil brněnskou Kometu.

Třinec - Brno 4:3 pp

Atraktivní duel s puncem souboje o první místo byl k vidění v Třinci, kam přijeli hokejisté Brna. Kometa v utkání dvakrát vedla, domácí Oceláři ale vždy srovnali se soupeřem krok. Po druhém gólu Vojtěcha Němce v utkání se ale muselo prodlužovat. O bodu navíc a posunu do čela tabulky pak rozhodl Jakub Petružálek, Rostislav Marosz se při výhře 4:3 po prodloužení podílel na třech brankách vítězů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341955-v-souboji-o-prvni-misto-slavi-trinec-a-strida-kometu-na-cele/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Brno

Chomutov - Zlín 6:3

Domácí Piráti dokráčeli po gólové přestřelce se Zlínem v první třetině k jasnému vítězství 6:3, které je posunulo na třetí příčku tabulky. Diváci viděli v úvodní dvacetiminutovce pět branek, jako vítězný gól se ale ukázala až trefa Kašeho v přesilové hře ve 24. minutě. V dresu Pirátů se dvakrát prosadil Vladimír Růžička ml. Berani ze Zlína tak museli strávit čtvrtou prohru z posledních pěti zápasů a zůstávají ve spodních patrech tabulky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341957-chomutovsti-pirati-prestrileli-zlin-6-3-a-jsou-treti/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Zlín

Plzeň - Litvínov 3:4

Hokejisté Litvínova přehráli v desátém kole extraligy Plzeň 4:3 a radují se z plného bodového zisku potřetí v řadě. Chemici na západě Čech dvakrát dotahovali a po gólu Reichela šli do vedení před druhou přestávkou. Plzeňský Čerešňák sice srovnal na začátku poslední části, ale Černý rozhodl necelých sedm minut před koncem o triumfu Litvínova. Plzeň se nadále trápí, připsala si už čtvrtou porážku z posledních pěti zápasů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341956-litvinov-zvitezil-i-v-plzni-a-slavi-treti-vyhru-v-rade/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Litvínov

Liberec - Vítkovice 3:1

Bílí Tygři z Liberce zažívají o poznání náročnější sezonu než loni a vítězství nad Vítkovicemi 3:1 bylo teprve čtvrté v ročníku. Tři body zařídila Severočechům dvojice Ordoš a Lakatoš, snížení vítkovického Baranky sice duel zdramatizovalo, ale Šimek pojistil výhru trefou do prázdné branky. Liberec tak přerušil sérii tří proher.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341959-liberec-tesne-zdolal-vitkovice-a-prerusil-serii-porazek/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Vítkovice

Olomouc - Hradec Králové 3:4 pp

Hokejisté Hradce Králové slaví po obratu v Olomouci zisk dvou bodů za vítězství 4:3 v prodloužení. Domácí Hanáci v utkání třikrát vedli, ale Východočeši vždy srovnali krok. Remízu v základní hrací době zařídil Gregorc v 57. minutě a v nastavení přiřkl hradeckým hokejistům bod navíc Šimánek.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341965-hradec-kralove-obratil-duel-v-olomouci-v-prodlouzeni-se-trefil-simanek/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Hradec Králové

Sparta Praha - Mladá Boleslav 9:0

Ačkoli byl po první třetině utkání mezi Spartou a Mladou Boleslaví pouze 1:0, zvrhl se duel v exhibici domácích Pražanů, kteří uštědřili Středočechům vysoký debakl 9:0. Dvě branky vsítil Vrána, na konci utkání skórovali sparťané dokonce dvakrát v oslabení v průběhu 38 sekund zásluhou Černocha s Cingelem. Sparta tak přeskočila Mladou Boleslav na čtvrtém místě tabulky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341967-sparta-vyprovodila-mladou-boleslav-nevidanym-vypraskem-9-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články