Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Piráti a Oceláři zůstávají neporažení, Kometa napravila předchozí zaváhání

Chomutov - I po šestém kole zůstávají hokejisté Chomutova a Třince nadále neporaženi. Chomutovští Piráti si vyšlápli po Liberci také na druhého finalistu posledního ročníku a Spartu přetlačili 4:3 v prodloužení. Třinec zvítězil v Liberci 3:0 a vede pořadí extraligy. Mezi oba týmy se vtlačila brněnská Kometa, která se vrátila triumfem 4:2 v Karlových Varech na vítěznou vlnu a na vedoucí Slezany ztrácí bod.

Vítkovice - Mladá Boleslav 2:5

Mladoboleslavští hokejisté potvrdili vzrůstající formu a po zaslouženém vítězství proti Vítkovicím v poměru 5:2 si připsali další tři body. Ostravané sice vedli po brance Květoně, ale v průběhu 44 sekund se trefili Žejdl s Pastorem a připravili tak základ vítězného zápasu. Baranka za domácí sice srovnal, ale třemi brankami v řadě si Středočeši zajistili výhru a z posledních tří duelů mají sedm bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341218-mlada-boleslav-si-z-vitkovic-veze-vyhru-5-2/)

Karlovy Vary - Brno 2:4

V minulém zápase poprvé v sezoně ztratili body a prohráli. Své zaváhání ale hokejisté brněnské Komety dokázali rychle napravit. Jeden z největších aspirantů na titul na ledě Karlových Varů zvítězil 4:2 a díky pátému triumfu v ročníku se posunul na druhé místo. Hlavní postavou zápasu se stal Tomáš Vondráček, jenž k vítězství pomohl dvěma zásahy.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/341327-kometa-se-vratila-na-viteznou-vlnu-plny-pocet-bodu-si-odvezla-z-karlovych-varu/)

Chomutov - Sparta 4:3 pp

Piráti zůstávají také po šestém kole neporaženi poté, co si poradili se Spartou. Chomutovští hokejisté vyhráli první třetinu 3:2, a přestože sparťanský hráč Vrána srovnal a vynutil si tak prodloužení, vstřelil vítěznou branku domácí Tomica. Výhra 4:3 pp zajistila Chomutovu zisk už 16 bodů a zůstává nadále bez porážky na druhém místě za Třincem.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341233-chomutov-vyhral-i-nad-spartou-a-zustava-neporazen/)

Litvínov - Hradec Králové 3:2 sn

Hokejisté Litvínova prohrávali s Hradcem Králové ještě v 57. minutě 1:2, ale nejprve srovnal František Lukeš a v samostatných nájezdech přisoudil bonusový bod domácím chemikům další útočník Robin Hanzl. Litvínov se tak dotáhl na Hradec Králové na rozdíl jednoho bodu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341238-litvinovska-verva-pretlacila-hradec-kralove-3-2-po-najezdech/)

Plzeň - Olomouc 5:6 pp

Na západě Čech se odehrála ofenzivní přestřelka. Domácí Plzeň se po úvodní části ujala vedení 3:0, ale Olomouc čtyřmi brankami duel do poloviny utkání otočila. Pulpán poté srovnal a ve třetí třetině padlo na každé straně po jedné brance. Zápas se rozhodl až v prodloužení, kdy pět vteřin před koncem vystřelil Hanákům bod navíc Eberle. Olomouc se tak vyhoupla už na čtvrtou příčku.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341235-plzen-vedla-uz-3-0-dva-body-ale-bere-olomouc/)

Liberec - Třinec 0:3

Ve šlágru kola přehráli hokejisté Třince pod Ještědem úřadujícího mistra z Liberce a po výsledku 3:0 drží neporazitelnost a vedou tabulku o bod před Chomutovem. Za Oceláře se postupně trefili Aron Chmielewski, Martin Růžička a Vladimír Dravecký. V brance Slezanů opět čaroval Šimon Hrubec, který si připsal už druhé čisté konto za sebou. Liberečtí prohráli druhé ze tří domácích utkání.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341236-trinec-zvitezil-i-na-lede-mistra-a-zustava-na-cele-tabulky/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články