Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Vítěznou sérii Sparty uťal Hradec, Kometě nepomohl ani Zábranský

Praha - Kometě čím dál víc hrozí, že si nezahraje ani předkolo play-off. Brněnským hokejistům nepomohla ani výměna trenéra, když Aloise Hadamczika na střídačce vyměnil majitel Libor Zábranský, a v Olomouci prohráli 2:5. Prohru zaznamenala i Sparta, jejíž sérii devíti výher v řadě uťal Hradec Králové, který se tak posunul na třetí příčku. Důležitou výhru v boji o play-off zaznamenaly Vítkovice, které díky dvěma gólům Olesze zdolaly Třinec a přiblížily se právě desáté Kometě.

Olomouc - Kometa Brno 5:2

Ani odchod trenéra Hadamczika a příchod majitele Zábranského na střídačku zatím brněnské Kometě nepomohly k vítězství. Brňané prohráli v moravském derby v Olomouci 2:5 a musejí se strachovat i o příčky zajišťující předkolo play-off. Kometa se vzchopila až v třetí třetině, na obě její trefy ale Mora dokázala odpovědět, a pojistila si tak šesté místo a přímý postup do vyřazovací fáze.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327213-olomouc-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Kometa Brno

Vítkovice - Třinec 2:1 PP

Vítkovičtí hokejisté ztrácejí už jen pět bodů na desátou Kometu, a tudíž i předkolo play-off. V derby sice prohrávali s Třincem 0:1, ve třetí třetině ale v přesilovce pět na tři srovnal Olesz a v prodloužení tentýž hráč rozhodl opět v početní převaze o výhře Ostravanů.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327218-zive-vitkovice-chteji-proti-trinci-vyuzit-jednu-z-poslednich-sanci-na-predkolo)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Třinec

Hradec Králové - Sparta Praha 4:2

Série devíti sparťanských zápasů bez porážky skončila. Hradec Králové si s Pražany na domácím ledě poradil, když vyhrál 4:2 a značný podíl na tom měl Jiří Šimánek, který si připsal gól a asistenci. Sparťané sice stačili z 0:3 snížit na 2:3, v posledních vteřinách ale pojistil vítězství Východočechů do prázdné brány Dietz. Sparta tak prohloubila odstup na vedoucí Liberec na devět bodů, naopak Hradec se posunul na třetí místo.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327212-hradec-kralove-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Sparta Praha

Liberec - Mladá Boleslav 5:4 PP

Liberec s Mladou Boleslaví už dvakrát prohrával o dvě branky. Ve třetí třetině se ale Bílí Tygři vzchopili, díky trefě Valského necelých pět minut před koncem poslali zápas do prodloužení. V něm se znovu prosadil Valský, a zařídil tak Severočechům dva body za výhru 5:4. Bruslařský klub tak nevyužil šanci dotáhnout se bodově na čtvrtou Plzeň, naopak Liberec navýšil svůj náskok na čele na druhou Spartu. Počtvrté v řadě už ale nedokázal vyhrát v normální hrací době.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327211-liberec-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Mladá Boleslav

Litvínov - Plzeň 3:1

Litvínovští hokejisté potřetí v řadě naplno bodovali, když zvítězili 3:1 nad favoritem z Plzně a stále se nevzdávají naděje na předkolo play-off. Severočeši o svém vítězství rozhodli během jedenácti minut ve druhé třetině, kdy se prosadili třikrát, dvakrát přitom asistoval Robin Hanzl. V závěru zápasu už stačil jen korigovat Poletín.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327209-litvinov-potreti-v-rade-vyhral-a-stale-drzi-nadeji-na-predkolo)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Plzeň

Zlín - Chomutov 4:1

Zlínští hokejisté si zajistili důležité tři body v utkání s Chomutovem, když zvítězili 4:1. Berani tak ukončili sérii tří proher, posunuli se před Chomutov v tabulce na sedmé místo a neztrácejí kontakt na první šestku, a tudíž ani šanci na přímou účast v play-off. Severočeši naopak ve čtvrtém utkání z posledních pěti nebodovali, ve Zlíně se neprosadil ani nejproduktivnější hráč extraligy Roman Červenka. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327210-zlin-si-poradil-s-chomutovem-a-posunul-se-pred-nej-v-tabulce)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Chomutov

Karlovy Vary - Pardubice 0:3

Přestože se celou sezonu spíš trápili a dvakrát vyměňovali trenéry, pardubičtí hokejisté mohou stále pomýšlet na účast v předkole play-off. Východočeši si si z Varů odvezli tři body za výhru 3:0 a jejich bodový odstup od desáté Komety Brno činí už pouhých pět bodů. Naopak Karlovy Vary se nadále krčí u dna a jejich trápení nekončí, prohrály už desáté z posledních dvanácti utkání. O výhře Pardubic rozhodl díky dvěma přesilovkovým trefám Nahodil.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/327208-vary-opet-kapitulovaly-pardubice-se-dotahuji-na-kometu-a-na-predkolo)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články