Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Série Sparty i Liberce skončily, nevídanou přestřelku s Plzní ovládla Boleslav

Praha - Třiadvacáté kolo extraligy se neslo ve znamení konce šňůr. Dvanáct utkání odolávali hokejisté Sparty prohře v normální hrací době, Třinec ale Pražany porazil 4:2. Jen o jeden zápas méně měli na svém kontě ve stejné sérii Bílí Tygři z Liberce, ti ale také padli na ledě Olomouce. Zlínu se na druhé straně konečně podařilo naplno bodovat na domácím ledě, když porazil Hradec 2:1. Úžasné drama svedla třetí Boleslav s druhou Plzní - domácí třikrát vedli o čtyři branky, nakonec o svém vítězství 7:6 rozhodli až v nájezdech.

Radost hokejistů Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Třinec - Sparta Praha 4:2

Pražská Sparta po dvanácti zápasech prohrála v základní hrací době, když podlehla Třinci 2:4 na jeho ledě. Oceláři si tak připsali první vítězství od chvíle, kdy byli dočasní trenéři Mucha a Malík potvrzeni ve funkci nastálo. Slezané po pětadvaceti minutách vedli již 3:0, dva góly Pecha ale zápas zdramatizovaly. Až tři minuty před koncem pojistil vítězství domácích Dravecký, jenž si v utkání připsal dva góly, na oba mu asistoval Klepiš.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324248-trinec-sparta-praha)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Sparta Praha

Mladá Boleslav - Plzeň 7:6 SN

Fantastickou přestřelku mohli sledovat diváci v Mladé Boleslavi. Bruslařský klub vedl nad Indiány z Plzně již 4:0, 5:1 i 6:2, Západočeši ale stačili i zásluhou tří branek z přesilovek srovnat na 6:6 a zajistit si alespoň bod za remízu v normální hrací době. Vyhrát se ale nakonec přece jen podařilo Mladé Boleslavi, v nájezdech o výhře Středočechů rozhodl Žejdl. Svěřenci Františka Výborného tak v základní hrací době neprohráli i ve svém dvanáctém domácím utkání v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324250-mlada-boleslav-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Plzeň

Olomouc - Liberec 2:1

Po celých čtyřicet minut utkání mezi Olomoucí a Libercem se ani jeden celek nemohl prosadit, poslední dvacetiminutovka ale přinesla řádné drama. Olomouc se díky dvěma povedeným přesilovkám dostala do dvoubrankového vedení, i Liberec se však prosadil v početní převaze a Olomouc se musela až do konce utkání strachovat o vítězství. Výsledek 2:1 už ale ubránila a může se radovat ze tří bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324247-zive-olomouc-chce-prekvapit-vedouci-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Liberec

Chomutov - Kometa Brno 4:2

Už to začíná být zvykem. Chomutov vyhrál další domácí utkání, navíc mu opět skvělým výkonem pomohl Roman Červenka. Útočník Severočechů se postaral o jeden gól, na další dva asistoval, a i díky jeho výkonu výběr Vladimíra Růžičky porazil Kometu Brno 4:2. Svěřencům Aloise Hadamczika nepomohly ani dva přesilovkové góly, Chomutov tak v osmém domácím zápase v řadě dokázal bodovat. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324249-chomutov-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Kometa Brno

Zlín - Hradec Králové 2:1

Jedenáctizápasové domácí čekání na výhru v základní hrací době konečně prolomili zlínští hokejisté. Po třech prohrách zabrali a dokázali porazit Hradec Králové o jedinou branku 2:1. Berani o své výhře rozhodli ve druhé třetině, kdy vstřelili oba své góly. Východočeši sice devět minut před koncem zásluhou Janka v oslabení snížili na 1:2, i tak ale padli potřetí v řadě. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324251-zlin-hradec-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Hradec Králové

Karlovy Vary - Vítkovice 1:3

Návrat Radka Dudy do sestavy Karlových Varů poté, co útočník strávil z disciplinárních důvodů dva zápasy na tribuně, pro Západočechy nedopadl vítězně. Šestatřicetiletý hráč sice vstřelil vyrovnávací branku utkání, Energie ale přesto prohrála 1:3 s Vítkovicemi. Dvěma brankami o vítězství hostů rozhodl Szturc, který se v poslední minutě první třetiny prosadil v trestném střílení a v poslední minutě normální hrací doby trefou do prázdné brány pojistil Vítkovicím vítězství.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324252-karlovy-vary-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Vítkovice

Pardubice - Litvínov 3:4 SN

Litvínovští hokejisté v předehrávce zvítězili podruhé v řadě a opět po nájezdech, když si v Pardubicích poradili 4:3. Severočeši prohrávali po první třetině 0:2 a zkraje třetí části 2:3, ale nakonec o jejich výhře rozhodl Robin Hanzl. Dva góly vítězů dal Kamil Piroš.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/324121-litvinov-v-najezdech-udolal-pardubice-rozhodl-hanzl)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Litvínov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články