Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Třinec stále tápe, Sparta uspěla na ledě druhé Plzně

Praha - Ani v Brně, které v posledních zápasech značně tápe, se Třinci nepodařilo zvítězit, a Oceláři tak prohráli již v pátém z posledních šesti utkání. Naopak už podvanácté v řadě neprohráli v základní hrací době sparťané, kteří si odvezli tři body z ledu Plzně za výhru 4:2. Téměř stejně dobrou sérií se může pyšnit Liberec, který doma zdolal Pardubice 2:1 Mistrovský Litvínov naopak znovu nedokázal zvítězit v normální hrací době, připsal si však alespoň dva body po výhře na samostatné nájezdy v derby proti Chomutovu.

Radující se hokejisté Komety Brno
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Plzeň - Sparta Praha 2:4

Už dvanáct utkání v řadě bez prohry v normální hrací době má na svém kontě Sparta. Pražané na ledě druhé Plzně vyhráli 4:2, v pětigólové přestřelce v prostřední části rozhodl o jejich vítězství Tomáš Netík. Sparta tak stále zůstává dva body za Indiány, má na ně ale dva zápasy k dobru.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324040-sparta-vyhrala-i-v-plzni-a-bodovala-podvanacte-v-rade)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Sparta Praha

Kometa Brno - Třinec 3:2

Třinečtí hokejisté se zatím nezvedají ani pod dočasným trenérským duem Mucha - Malík. Oceláři prohráli na ledě Komety Brno 2:3 a připsali si tak už pátou porážku v posledních šesti zápasech. Svěřence Aloise Hadamczika nasměrovaly k výhře úspěšné přesilovky, v početní převaze si připsali dva ze svých tří zásahů. Kometa si tak připsala teprve druhou výhru z posledních šesti utkání.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324035-dalsi-prohra-pro-trinec-ocelari-padli-v-brne)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Třinec

Liberec - Pardubice 2:1

Bílí Tygři mají po výhře nad Pardubicemi 2:1 a prohře Plzně se Spartou na čele extraligy již čtyřbodový náskok před druhými Západočechy. Vítězství nad Dynamem se ale nerodilo lehce. Do deseti minut sice již vedli 2:0, o své vítězství se však museli ještě v závěru strachovat, když z přesilovky necelé čtyři minuty před koncem snížil Poulíček. Liberec tak neprohrál již v jedenáctém utkání v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324041-liberec-udolal-pardubice-a-navysil-naskok-na-cele)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Pardubice

Hradec Králové - Mladá Boleslav 1:2 SN

Třetí místo v tabulce si udržela Mladá Boleslav, která porazila Hradec Králové na jeho ledě 2:1 po samostatných nájezdech. Velkou měrou na vítězství Středočechů se podílel Radan Lenc, po jehož trefě šli hosté v sedmé minutě do vedení. Ke konci druhé části ale srovnal Courchaine, a tak musely rozhodovat samostatné nájezdy. V nich ale jako jediný uspěl znovu Lenc a Boleslav tak vyhrála počtvrté v řadě. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324041-liberec-udolal-pardubice-a-navysil-naskok-na-cele)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Mladá Boleslav

Litvínov - Chomutov 3:2 SN

K prvnímu vítězství v normální hrací době za posledních deset zápasů mohli konečně dospět obhájci titulu z Litvínova. V poslední minutě ale nejproduktivnější hráč soutěže Roman Červenka přihrál Vondrkovi, a ten se postaral o vyrovnávající branku. Litvínov si ale výhru přece jen vybojoval, byť až na nájezdy, které za domácí proměnili jak Lukeš, tak Hanzl, na druhé straně minuli Pospíšil i Vondrka. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324037-chomutov-v-derby-vyrovnal-v-posledni-minute-litvinov-jej-ale-pretlacil-na-najezdy)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Chomutov

Karlovy Vary - Olomouc 1:2

Olomoučtí hokejisté prohráli pět z předchozích sedmi utkání, proti Varům ale potvrdili vzestup ve formě, když vyhráli 2:1 a bodovali potřetí v řadě. Mora sice na západě Čech prohrávala 0:1, ve třetí třetině ale předvedla obrat a zvítězila 2:1. Rozhodující gól vstřelil dvě minuty před koncem Kafka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324026-olomouc-zastavila-vzestup-varu-dve-minuty-pred-koncem-obratila-a-veze-tri-body)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Olomouc
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy