Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Plzeň se dostala do čela, mistrovský Litvínov zůstává poslední

Praha - Hokejisté Plzně porazili ve 20. kole Tipsport extraligy Kometu Brno 1:0 a dostali se do čela tabulky o skóre před Liberec, který se představí až ve středu na ledě Sparty. Dál se trápí mistrovský Litvínov, který podlehl v Mladé Boleslavi 3:5 a po šesté porážce za sebou zůstává poslední.

Radost hokejistů Plzně
zdroj: ČT4 autor: Pavel Němeček

Škoda Plzeň - Kometa Brno 1:0

O šesté výhře Plzně z posledních sedmi utkání rozhodl svým třináctým gólem v sezoně už v 10. minutě Dominik Kubalík v přesilové hře. Hráči Komety se po celý zápas nedokázali prosadit a podlehli Západočechům i podruhé v tomto ročníku. Brankář Matěj Machovský si připsal druhé čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Kometa Brno

BK Mladá Boleslav - HC Litvínov 5:3

Porážku Litvínova nedokázal odvrátit ani střelec dvou branek Viktor Hübl, který vládne se 14 trefami střelcům. Obhájce titulu sice v Mladé Boleslavi vyrovnal z 0:2 na 2:2, ale Středočechům se podařilo opět odskočit na rozdíl dvou branek a i v desátém domácím vystoupení bodovali. Gól a asistenci si v jejich dresu připsal útočník Richard Jarůšek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Litvínov

Oceláři Třinec - Hradec Králové 1:2 PP

Trápí se také vicemistr Třinec. Oceláři podlehli doma Hradci Králové 1:2 v prodloužení a prohráli i ve druhém zápase pod dočasným trenérem Reném Muchou. Po trefě Adama Rufera vedli do 53. minuty, kdy vyrovnal Roman Kukumberg. Zápas rozhodl necelé tři sekundy před koncem prodloužení Tomáš Knotek. Třinečtí prohráli po reprezentační přestávce všechny čtyři zápasy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Hradec Králové

HC Olomouc - PSG Zlín 3:2

Olomouc zdolala Zlín 3:2 a po třízápasovém domácím půstu potěšila své fanoušky plným bodovým ziskem. V 51. minutě rozhodl Jakub Herman a Hanáci se dočkali teprve druhé výhry z posledních šesti utkání. Zlín neuspěl poprvé po třech vítězstvích za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Zlín

Energie Karlovy Vary - Piráti Chomutov 2:4

Chomutov vyhrál na ledě Karlových Varů 4:2 a bodoval i ve čtvrtém zápase po reprezentační pauze. O třetí výhru v této sérii se postaral dvěma góly Roman Červenka, který ve 47. minutě zaznamenal vítěznou branku a v závěru při power play zpečetil výsledek. Piráti se radovali v podkrušnohorském derby poprvé po pěti prohrách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Chomutov

Vítkovice Steel - Dynamo Pardubice 4:5

Pardubice vybojovaly vítězství 5:4 ve Vítkovicích. Přestože Východočeši po třech trefách v druhé části vedli už 5:1, v závěrečné desetiminutovce málem náskok ztratili. Domácí v power play dvě sekundy před koncem dokonce vyrovnali, ale gól Petera Ölveckého neplatil kvůli kopnutí bruslí. Gól a dvě asistence si v barvách vítězů připsal Lukáš Nahodil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Pardubice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články