Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Sparta jde do čela, Zlín počtvrté v řadě padl

Praha - V čele extraligy je po dvanácti kolech pražská Sparta. Výběr Josefa Jandače si poradil v domácím utkání s Chomutovem 4:0 a tabulku vede o dva body před Plzní, která má ale zápas k dobru. Západočeši rovněž vyhráli, i když až na nájezdy proti Zlínu, jemuž se letos zatím vůbec nedaří. Berani prohráli již čtvrté utkání v řadě. I dva zbývající zápasy byly rozhodnuty až v nájezdech, vítězství si přitom zajistily celky Litvínova a Třince.

Sparťanská radost v utkání proti Chomutovu
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Sparta Praha - Chomutov 4:0

Tři góly v první třetině a bylo jasno. Sparta hned v úvodním dějství rozhodla o své konečné výhře 4:0 nad Chomutovem, na níž se gólem a asistencí podíleli Hlinka a Buchtele. I díky čistému kontu brankáře Tomáše Pöpperleho, jenž nulu vychytal poprvé v sezoně, se Sparta posunula do čela extraligy.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322529-sparta-prejela-chomutov-a-vysvihla-se-do-cela)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Chomutov

Třinec - Mladá Boleslav 4:3 SN

Až šestá série samostatných nájezdů rozhodla o vítězství Třince nad Mladou Boleslaví. Oceláři přitom vedli v první třetině již 2:0, hosté ale třemi góly otočili a zdálo se, že dovedou zápas do vítězného konce. Jenže Polanský třináct vteřin před koncem normální hrací doby svým druhým gólem v utkání, navíc v oslabení, dovedl zápas do prodloužení. Proměnil i svůj nájezd, rozhodl ale až Draveckého pokus v šesté sérii. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322516-trinec-zabral-a-udolal-boleslav-na-najezdy/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Mladá Boleslav

Litvínov - Olomouc 3:2 SN

Druhé vítězství v řadě vybojovali obhájci titulu z Litvínova, když zdolali Olomouc na nájezdy 3:2. Hanáci tak podruhé za sebou prohráli, navzdory tomu ale neskončila jejich série deseti zápasů, v nichž se jim podařilo bodovat. Litvínov dvakrát vedl, vítězství ale stvrdil až v nájezdech, když ve druhé sérii rozhodl František Lukeš. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322532-litvinov-premohl-olomouc-na-najezdy-a-podruhe-v-rade-vyhral)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Olomouc

Plzeň - Zlín 2:3 PP

Na druhé místo v tabulce se dostala Plzeň po výhře 3:2 nad Zlínem. Tu Západočeši vybojovali až v nájezdech, když se hned v prvních dvou sériích prosadili jak Johnson, tak Sýkora. Zlín tak zažil již čtvrtou porážku v řadě, a i když má ještě dva zápasy k dobru, zůstává na posledním místě. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322515-zlin-prohral-poctvrte-v-rade-plzen-rozhodla-az-v-najezdech)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Zlín
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články