Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Sparta zvládla přestřelku se Zlínem, Vary zaskočily Třinec

Praha - Hokejisté Sparty si průběh utkání se Zlínem notně zkomplikovali, když ztratili tříbrankové vedení a nechali si během druhé třetiny nasázet pět branek, nakonec však v divoké přestřelce zvítězili 7:6 po prodloužení. Lídr tabulky Třinec naopak prohrál s Karlovými Vary a jedná se tak již o jeho druhou prohru v řadě, něco podobného se přitom Slezanům nestalo od září loňského roku. V severomoravském derby si Vítkovice před televizními kamerami poradily s Olomoucí.

Slavící Petr Kumstát v zápase se Zlínem
zdroj: ČTK autor: Michal Doležal

Sparta Praha - Zlín 7:6 PP

Polovinu zápasu Sparta pohodlně vedla, poté však Čajánek dvakrát udeřil a strhlo se drama. V druhé třetině se pětkrát trefil mistr ze Zlína, z toho třikrát z přesilovky, a vyrovnal tak na 5:5. Když Rolinek strhl vedení zpět na stranu domácích, zdálo se, že již dovedou zápas do vítězného konce, Kotvan však o čtyři minuty později znovu srovnal, a o výhře Sparty 7:6 tak musel rozhodnout Forman až na začátku prodloužení. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Sparta - Zlín

Sestřih, ohlasy a reportáž z utkání (//sport/hokej/extraliga/301803-sparta-v-nevidane-prestrelce-pretlacila-zlin/)

Karlovy Vary - Třinec 5:3

Hokejisté dvanáctých Karlových Varů překvapivě vyhráli nad suverénním lídrem Třincem 5:3 a vzdálili se předposlední Olomouci na rozdíl čtyř bodů. Třemi body za dvě branky a jednu asistenci se na tom podílel kapitán Radek Duda, dvakrát skóroval v dresu vítězů i Martin Bartek. Třinec tak prohrál dvakrát v řadě poprvé od září.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Karlovy Vary - Třinec

Sestřih, ohlasy a reportáž z utkání (//sport/hokej/extraliga/301811-vary-prehraly-trinec-lidr-prohral-podruhe-v-rade/)

Vítkovice - Olomouc 3:1

Vítkovice vybojovaly důležité tři body v boji o play-off, když v severomoravském derby zdolali Olomouc 3:1. Hanáci vykročili dobře k ukončení desetizápasové série proher, když Moru zkraje druhé třetiny poslal do vedení Laš. Jenže nedlouho poté za Vítkovice srovnal Huna a následně otočil Olesz. Třetí branku domácích přidal ve třetí třetině Stehlík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Olomouc

Sestřih, ohlasy a reportáž z utkání (//sport/hokej/301787-vitkovice-ovladly-moravske-derby-olomouc-zdolaly-3-1/)

Plzeň - Kometa Brno 3:0

Plzeň udělala důležitý krok za postupem do předkola play-off, když si v domácím prostředí zajistila pohodlnou výhru nad Kometou Brno 3:0. Jihomoravané tak nenavázali na debakl 7:1, který uštědřili Pardubicím, stále si však udržují třetí pozici, na níž figurují o bod před Spartou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Plzeň - Kometa Brno

Sestřih, ohlasy a reportáž z utkání (//sport/hokej/extraliga/301805-kometa-po-kanonade-proti-pardubicim-padla-v-plzni/)

Litvínov - Slavia Praha 4:1

Litvínov si upevnil druhé místo v extralize, na kterém má po 47. kole díky výhře 4:1 nad Slavií náskok čtyř bodů na třetí Kometu Brno. Verva vyhrála na vlastním ledě poosmé za sebou. Pražané naopak pošesté v řadě nebodovali a na únik baráži o udržení už mají manko 17 bodů. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Litvínov - Slavia

Sestřih, ohlasy a reportáž z utkání (//sport/hokej/extraliga/301801-litvinov-s-prehledem-prehral-slavii-a-upevnil-si-druhe-misto/)

Mladá Boleslav - Hradec Králové 1:2

Hradec Králové zvítězil poosmé z posledních devíti zápasů, když udolal Mladou Boleslav na jejím hřišti 2:1 a upevnil si tak pátou pozici. Asistenci a vítězný gól si připsal obránce Zdeněk Čáp. Bruslařský klub neuspěl poprvé po předchozích třech duelech s plným bodovým ziskem a jeho náskok na desátém místě před jedenáctým Libercem se snížil na čtyři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

Sestřih, ohlasy a reportáž z utkání (//sport/hokej/extraliga/301819-hradec-vyhral-poosme-z-deviti-zapasu-porazil-boleslav/)

Pardubice - Liberec 3:4 PP

Liberec vyhrál na ledě Pardubic 4:3 po prodloužení a i počtvrté v sezoně ve vzájemném souboji uspěl. Bílí Tygři v základní hrací době třikrát vedli, ale domácí pokaždé ztrátu dotáhli. Rozhodnutí tak padlo až v prodloužení, ve kterém v čase 62:55 zužitkoval přesilovou hru Tomáš Filippi. Liberec vyhrál potřetí v řadě, Pardubice naopak stejný počet zápasů za sebou prohrály. Severočeši tak stále drží reálnou naději na účast v předkole play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Liberec

Sestřih, ohlasy a reportáž z utkání (//sport/hokej/extraliga/301806-liberec-i-poctvrte-prehral-pardubice-a-neztraci-nadeji-na-play-off/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články